OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Vila Crinilor - cazare Valea Oltului

Calimanesti (Valcea) - OlteniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Vila este situată într-o zona liniștită în stațiunea Calimănești - Căciulata pe DN 7 Rm. Vâlcea - Sibiu (la 18 Km de Rm. Vâlcea și 80 Km de Sibiu). Vila se află la 1,7 km de centrul stațiunii, la 2 km de Mănăstirea Cozia, de barajul de peste Olt, Castrul Roman Arutela, la 500 m de faleza de pe malul Oltului. Suntem aproape de piscina exterioară Pescăruș, terasa și piscina Camelot, de ștrandul balnear (cu apă termală) din pădure dar și de Cozia Aqua Park – complexul cu multe piscine interioare și exterioare.

Cele 32 locuri de cazare puse la dispoziția turiștilor sunt structurate în:
- 7 camere cu pat dublu
- 8 camere cu 2 paturi single
- 1 apartament ( 3 locuri ) cu pat matrimonial si o canapea extensibilă

- 2 camere cu un pat

Toate camerele sunt spațioase, cu băi proprii și utilate conform categoriei de clasificare 3 stele. Fiecare cameră are în dotare televizor cu telecomandă, conectat la rețeaua de cablu a orașului, frigider și internet ( WI-FI). Camerele de la mansardă au aer condiționat. Toți turiștii au acces la bucătărie, unde pot găsi frigidere, aragaz, filtru cafea, cuptor cu microunde, mese de lucru.

+4.0728703703

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Vila
Pozitie: Munte
Cazare: Camera, Apartament
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 32
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Loc de joaca pt copii
  • Internet
  • Aer conditionat
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

În curte există 2 grătare plasate în locuri diferite puse la dispoziția dvs. , un leagăn, mese, scaune și foișor.
Pentru petrecerea timpului liber puteți solicita: cărți de joc, table, rummy. Alte servicii: masă de tenis, masă de biliard, automat cafea. 
• Pentru copii cu vârsta pana la 6 ani nu se achita supliment de cazare.
• Pentru copii cu vârsta cuprinsa intre 6 și 14 ani cazați în camera dubla cu părintii, se achita 25% din prețul camerei.
Condiții generale:
• Camera single este camera în care este cazata o singura persoana, dacă se cazează 1 adult + 1 copil se considera camera dubla.
• Pentru siguranța rezervării se va achita un avans de minim 50% din valoarea serviciilor de cazare în 3 zile , diferența de 50% urmând a se plăti înainte de sosire sau la sosire la Recepție (cash sau cu cardul).
• Odată cu rezervarea trebuie specificat numărul de persoane care se cazează în camera (max 2 adulți + max 1 copil) Prezenta copiilor trebuie anunțată, inclusiv vârsta lor pentru a se achita contravaloarea serviciilor turistice. Nerespectarea acestei condiții duce la anularea rezervării și pierdere avansului.
• Din momentul efectuării plații avansului rezervarea este garantata.În caz de neplată, rezervarea se anulează din oficiu.
• Plata avansului se va face prin virament bancar sau foaie de vărsământ. Contul și datele bancare se vor primi la solicitarea rezervării.
• Cazarea începe după ora 14.00, iar eliberarea camerei se va face pana la ora 12.00 a zilei de plecare.
• În cazul în care turistul nu poate sa onoreze rezervarea solicitata, acesta poate cesiona rezervarea unei terțe persoane, cu obligativitatea de a anunța cu cel putin 7 zile înainte de sosire.
• Totodata turistul este rugat sa confirme rezervarea printr-un apel telefonic cu 1 zi înainte de începerea sejurului. În caz contrar camerele nu vor fi reținute. Renunțarea la rezervare: în caz de forță majoră (conform legii), se va face restituirea integrala a sumelor achitate sau la solicitarea turistului se poate modifica data de începere a sejurului dacă sunt locuri disponibile. În caz de renunțare din motive care nu țin de forța majora conform legii, nu se va face despăgubirea sumelor achitate în avans parțial sau integral.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Str. Calea lui Traian nr. 485 - 245600 Calimanesti, Valcea

Navigare GPS: Lat. 45.258545 Lon. 24.327292

+4.0728703703

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro