OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Conacu Boierului - cazare Valea Cernei

Ponoarele (Mehedinti) - Oltenia
*** Pentru Revelion nu mai sunt locuri libere ***Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

 Pe un tărâm binecuvântat de Dumnezeu a luat naștere pensiunea "Conacu' Boierului" dintr-o dorință mai veche a noastră de a promova locurile, tradițiile și obiceiurile din Ponoarele. 
Dragostea pentru folclor și port popular au stat la baza decorării acestei pensiuni- boutique. Se regăsesc la tot pasul motive tradiționale din toată țara, puse în evidență atât prin pictura realizată manual pe fațadă, pereți, mobilier, cât și prin elemente de sculptură și traforaj în lemn sau zidărie în piatră brută, în încercarea de a reînvia stilul brâncovenesc.
+4.0740057390

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Casa de vacanta
Pozitie: Munte, Lac
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Cazare si mic dejun
Locuri: 14
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Loc de joaca pt copii
  • Activitati teambuilding
  • Vanzare produse locale
  • Biciclete de inchiriat
  • Carte de credit acceptata
  • Internet
  • Terasa sau foisor

 Fiecare cameră este decorată diferit cu motive tradiționale din toate zonele țării pictate manual. Astfel au luat naștere camerele: Oltenia, Bucovina, Dobrogea,  Ponoarele, Flori de liliac, Maramureș, Banat, Transilvania, Muntenia și Moldova. Astfel, turistul odată întors la noi, dar cazat într-o altă cameră, va descoperi ceva cu totul nou, autentic. Camerele sunt de trei tipuri: 4 camere duble matrimoniale, 4 camere twin, 2 suite cu cate 3 locuri.

Tradiționalul se împletește armonios cu modernul. Regăsim facilități și confort din hoteluri de 4 și 5 stele, dar transpuse într-o atmosfera veche, de basm. 

Copiii găsesc pentru ei un loc de joacă special amenajat atât în curtea pensiunii, cât și unul în interior.

Înauntru, biliardul, masa de tenis, stația karaoke sau sistemul home cinema vă așteaptă să vă distrați și relaxați într-o atmosferă caldă, ca acasă.

Nu de puține ori meșterul olar Marcel de la Șișesti ne trece pragul cu Roata Olarului pentru a învăța copiii și pe părinții acestora tainele olăritului și pentru a le dărui apoi produsele lucrate împreună.

Bucate alese, bucate gustoase ca la mama acasă, gătite cu drag de bucătarii noastri iscusiți, fete și băieți din sat care reînvie tradiția și pun în practică ce au învățat de la bunicile lor. Nu avem reguli, nu avem gramaje, avem doar o dorință imensă de a cinsti oaspeții care ne calcă pragul cu bucatele tradiționale cu care noi am crescut.

Atmosfera din restaurant este boierească, elegantă și caldă în același timp. Ospătarii nostri, tineri ponoreni vor face totul să vă simțiți ca niște adevărați boieri.

Intrați în lumea de poveste a vremurilor de altădat’, cu boieri și domnițe ce dormeau în așternuturi moi cu broderii de bumbac, se ospătau românește din blide de pământ și jucau hora cu patimă și foc, lăsând grijile la ușa Conacului.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Com. Ponoarele nr. 9 - Ponoarele Ponoarele, Mehedinti

Navigare GPS: Lat. 44.9754169 Lon. 22.76425119

+4.0740057390

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro