OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Teo - cazare Nordul Olteniei

Baia De Fier (Gorj) - OlteniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Povestea Casei...

Respectul față de propria persoană ne-a determinat să ne amenajăm Casa în așa fel încât să ne simțim foarte bine Acasă. Iubirea și atașamentul față de zona în care am crescut cu pădurile montane minunate și răcoarea serilor de vară dar și frumusețea stratului de omăt așezat peste întreaga localitate iarna, ne-a determinat să amenajăm Casa noastră, Casa Teo, pentru a avea un confort sporit și a ne simți relaxați în fiecare zi când suntem acasă. Dragostea și grija față de copiii noștri ne-a determinat să avem o gospodărie mare cu păsări, purcei, văcuțe, mielușei și ieduți pentru a mânca sănătos și natural, din Curtea Noastră din curtea Casei Teo.

Aceasta este Casa Noastră ... Casa Teo, unde te așteptăm și pe tine să te simți ca Acasă, nu ca la pensiune sau hotel.

Si daca totul a fost amenajat cu dragoste și căldură, pentru Tine când vii la noi, adăugăm și respectul nostru și ospitalitatea caracteristică băieșenilor.

 Cu Drag te așteptăm la Casa Teo,

 Radu si Claudia

 

+4.0744996656 +4.0765429592

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Vila
Pozitie: Munte
Cazare: Camera, Toata cladirea
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 10
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Piscina
  • Animale acceptate
  • Loc de joaca pt copii
  • Ferma didactica
  • Activitati teambuilding
  • Biciclete de inchiriat
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Așezată la poalele munților Parâng, Casa Teo are o priveliște montană superbă iar în zilele de vară această priveliște poate fi savurată ziua din piscina exterioară iar seara din foișorul de lemn așezat în mijlocul miilor de flori și a gazonului verde proaspăt cosit unde se poate savura un vin rozaliu căpșunică, rece, de munte sau un suc de zmeură, sau de brad cu apă de izvor de munte. În foarte multe seri barbeque-ul este zona în care ne relaxăm întorcând fripturile pe jarul încins și povestind legendele zonei de la daci și romani cu Zamolxe amintit de Herodot până la jienii/haiducii dârzi și boieri alimpeșteni, care și-au pus amprenta pe localitățile Baia de Fier și Polovragi și care fac parte din istoria zonei Seara ieșim deseori cu bicicletele pentru că potecile și cărările de munte sunt minunate și vara, răcoarea pădurilor de fag și brad, mângâie nu doar respirația, dar și pielea bronzată în timpul zilei la piscină.

Revenind Acasă obosit după călătoriile la Polovragi, Horezu, pe Transalpina și Rânca situată la aproximativ 20 km, te bucuri de multă liniște și de o Casă curată cu lenjerie albă și cu interioarele recent amenajate și după un duș răcoritor vara și cald iarna te așezi în livingul spațios și pornești videoproiectorul care este conectat direct la rețeaua de cablu pentru a vedea filmul serii sau cel din colecția Casei Teo (peste 250 filme premiate internațional) sau pentru a vedea meciul de fotbal al serii.

Aceasta este Casa Noastră ... Casa Teo, unde te așteptăm și pe tine să te simți ca Acasă, nu ca la pensiune sau hotel.Si daca totul a fost amenajat cu dragoste și căldură, pentru Tine când vii la noi, adăugăm și respectul nostru și ospitalitatea caracteristică băieșenilor.

 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Baia de Fier - Baia de Fier217030 Baia De Fier, Gorj

Coordonate GPS: Lat. 45.17277661 Lon. 23.76901572

Printeaza indicatiile stradale

+4.0744996656 +4.0765429592

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro