OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Rustik - cazare Nordul Olteniei

Runcu (Gorj) - Oltenia

Total comentarii: 33 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Casa RUSTIK va asteapta intr-un cadru natural deosebit, cu multa verdeata si flori, fiind un loc ideal de plecare spre a explora minunatele chei ale Sohodolului-la numai 2km, spre a vizita casa unde s-a nascut marele Brancusi- la numai 8 km, spre a te reculege la Manastirea Tismana-la numai 15 km,spre a te relaxa la parcul acvatic APRILIA -la numai 2 km sau sa pleci spre locuri cum ar fi cascada Bigar(cea mai frumuasa din Europa),podul lui Dumnezeu,cheile corcoaiei, sau daca esti speolog spre zecile de pesteri din zona si nu in ultimul rand, spre a te odihni sau a petrece alaturi de prieteni langa gratarul incins pe care se tavalesc mititeii sau alte bunatati. Dupa atatea activitati obositoare, te poti odihnii in camerele mari si odihnitoare cu mobilier nou de stejar, pus in evidenta de caldura peretilor de un alb imaculat precum si de caldura focului cu lemne mocnind atat in sobe cat si in semineu. Nimic nu se compara cu gustul vinului fiert cu scortisoara povestit la gura semineului in noptile  reci si cu zapada si nici cu vinul rece ca gheata savurat vara langa gratarul din gradina. Am uitat sa va spun - vinul e din partea casei.

+4.0754348935 +4.0723487097

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Vila
Pozitie: Munte
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 8
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Animale acceptate
  • Loc de joaca pt copii
  • Vanzare produse locale
  • Biciclete de inchiriat
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Casa detine 4 camere duble, spatioase, cu pat matrimonial ,bucatarie unde se poate pregatii masa de catre turisti, loc de servire a mesei atat in interior cat si exterior, la terasa. Locatia este prevazuta cu  doua bai ,una cu cada si cea de-a doua cu dus aflată în anexa de langa casa, ambele băi fiind comune. Apa calda non-stop ,Wi-Fi .Locația este o proprietate de tip familial închiriată în scop turistic ce functioneaza în baza ordinului comun OMFP-OMDRT 28/22/2012 si a codului fiscal ,fara a fi inclusa în circuitul turistic.Pentru pretul încasat se emite bon fiscal si factura . Nu oferim servicii de tip hotelier ci oferim cazare in proprietate familială( camere situate in locuinte personale, altele decat cele constituite in structuri de primire turistica) ,în care investim mult suflet sperând ca oaspeții nostri sa se simtă ca în familie , nu ca la hotel. Daca cineva doreste condiții ca la hotel ,putem sa vă ajutam, directionandu-va catre astfel de locații.Daca alegeți locația noastra va promitem sa facem tot ce ne sta în putinta sa vă simțiți extraordinar!

In gradina se poate face gratar, in timp ce doamnele admira florile si gradina cu legume, copii se joaca pe iarba, iar barbatii se ,, afuma'' la gratar privind spre fruntea varfului Plesa din muntii Carpati. Daca barbatii vor sa se ''afume'' la terasa, noi gazdele ii putem inlocui la gratar.activitati si impresii puteti descoperii si pe pagina facebook cautand "cazare casa rustik runcu facebook"

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: str.principala,nr.209 - Baltisoara217392 Runcu, Gorj

Navigare GPS: Lat. 45.11950776 Lon. 23.13523292

+4.0754348935 +4.0723487097

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro