OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Cheia Muntilor - cazare Slanic Prahova

Cheia (Prahova) - MunteniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Pensiunea noastra, Cheia Muntilor, isi deschide usile catre odihna si destindere tuturor persoanelor, familiilor si grupurilor care doresc sa isi petreaca timpul liber, concediile sau vacantele in zona montana, serviciile noastre fiind adresate in aceeasi masura tinerilor si varstnicilor.

+4.0723578174 +4.0726121412

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Casa de vacanta
Pozitie: Munte
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 18
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

 Pensiunea Cheia Muntilor este o constructie ecologica ce se incadreaza perfect in acest peisaj montan. Cladirea este realizata din materiale naturale, lemn si piatra, avand un aspect rustic fermecator, iar decorurile interioare sau exterioare amintesc de traditie si de natura.

 

 Pensiunea noastra dispune de 9 camere duble, dintre care 5 sunt prevazute cu baie proprie (grup sanitar si cabina de dus), iar 4 au acces la baia comuna. Intreaga cladire beneficiaza de incalzire centrala. Camerele sunt mobilate modern si sunt prevazute cu TV si grila de programe a retelei locale de cablu, existand de asemenea acces la internet wireless. Posturile TV pot fi vizionate si in livingul vilei, deschis pt toti vizitatorii. Restaurantul si barul care functioneaza in incinta poate oferi mese pentru aproximativ 30 de persoane, iar in anotimpul cald clientii pot fi serviti pe terasa de vara. De asemenea, se ofera acces la gratarul de caramida din curte. In curte exista locuri de parcare.


 De asemenea, oferim spatiul si servicii corespunzatoare pt organizarea de team-buildinguri, intalniri de afaceri, dar si pentru petreceri festive cu ocazia aniversarilor (zile de nastere, banchete), sarbatorilor traditionale (Paste, Craciun, Revelion).

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Cheia, nr. 432 - Cheia, Prahova

Navigare GPS: Lat. 45.46350185 Lon. 25.93442916

+4.0723578174 +4.0726121412

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro