OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Ianus - cazare Valea Prahovei

Breaza (Prahova) - Muntenia
*** Paste 2024: vezi aici oferta ***Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Casa Ianuș - Pensiunea unde arta te intâmpină in fiecare cameră!

Este o pensiune unicat, amenajată după un concept fără concurență. Fiecare cameră este amenajată diferit, într-un ambient stilistic specific mai multor colțuri ale lumii. De la cele mai frumoase stiluri europene (French sau Belgian Room, English sau Scottish Room), trecând prin estetica tradițional-autohtona (Roumanian sau Aromanian Room), și ajungând până la stilurile celor mai exotice teritorii (Turkish sau Chinese Room). Ba chiar și până în America poți ajunge (Art Deco Room)! Toate camerele sunt decorate cu mobilier și obiecte de colecție, bunul gust al amenajărilor fiind rodul colaborării dintre proprietarii pensiunii și creatorii Muzeului Micul Paris.

Pensiunea noastră este, de asemenea, locul perfect pentru organizarea evenimentelor speciale.

+4.0775651651

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Casa de vacanta
Pozitie: Munte
Cazare: Camera, Apartament
Formule de cazare:
  • Cazare si mic dejun
Locuri: 22
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Loc de joaca pt copii
  • Carte de credit acceptata
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Pensiunea Casa Ianus este un obiectiv în sine. Toate camerele sunt decorate diferit, într-un ambient stilistic specific mai multor colțuri ale lumii, cu mobilier și obiecte de colecție, toate fiind antichități rare, de mare ținută estetică. Colecția este rodul unei pasiuni de foarte mulți ani a soților Lenuș și Stelica Ianuș, călători, căutători și colecționari care au pus la dispoziția decoratorilor cele mai frumoase piese.

Fiecare nivel are un spațiu public de relaxare. Celui de la parter i s-a acordat cea mai mare pondere, fiind deopotrivă locul de primire a oaspeților, cât și un spațiu de a stabili legături între oaspeții casei. Discuțiile se înfiripă mai ușor în fața focului unui șemineu sau răsfoind un album de artă. Casa scării este spațiu de expunere pentru alte lucrări de artă, iar la primul etaj puteți admira și o galerie a sculpturilor.

La intrarea in pensiune veti descoperi o verandă închisă, decorată cu tablouri si mobilier unde veți putea bea o cafea tete-a-tete sau lua masa în familie, bucurându-vă de priveliștea spre grădina generoasă.

Aici pot avea loc diferite activități, în cazul schimbării vremii, fără să se piardă legătura cu natura. În fața verandei se află și o terasă, cu o vedere splendidă spre curte.

Grădina se află sub protecția unui nuc bătrân, iar spațiul a fost împărțit discret în mai multe oaze verzi. Fiecare oaspete poate alege cum să își petreacă timpul afară: la umbră și răcoare, savurând o băutură de la bar sau chiar participând la pregătirea unui grătar, a mâncării la ceaun sau un berbec la proțap. 

Pensiunea dispune de un spațiu de servit masa pentru 30 de persoane, în interior, iar în exterior este amenajată o terasă acoperită unde veți descoperi un grătar și un cuptor, iar obiectele decorative vă vor purta într-un ambient plăcut și vă vor duce cu gândul la vremurile de demult.

 La noi veți putea face o călătorie în jurul lumii, descoperind ambientul autentic și plin de farmec al diferitelor culturi. Varietatea de camere decorate pe teme de țări vă prilejuiește ocazia de a descoperi o mulțime de detalii fine inspirate din arhitectura, arta și cultura specifică fiecărei destinații, transformând sejurul dumneavoastră într-o experiență memorabilă și captivantă.

 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Str. Morii nr. 7c - 105400 Breaza, Prahova

Navigare GPS: Lat. 45.18842472 Lon. 25.66215005

+4.0775651651

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro