OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea agroturistica Diana - cazare Valea Buzaului

Magura (Buzau) - MunteniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Pensiunea agroturistica Diana ofera servicii de cazare pentru 9 persoane in 4 spatii : 3 camere cu 2 locuri,cu pat matrimonial si 1 camera cu 3 locuri cu pat single.Fiecare camera are baia proprie.Spatiile de cazare sunt la etaj.

La alegere,pentru perioade de min 3 nopti,pensiunea se poate inchiria pentru intreaga capacitate de cazare ,turistii beneficiind de toate dependintele de la parter si etaj,terasa si gradina.

La parter,spatiul este configurat astfel:receptie,living,spatiul de luat masa si bucatarie.Bucataria este dotata pentru ca fiecare client sa se gospodareasca in functie de preferinte.De asemenea, aveti acces la terasă si gradina si spatii amenajate pentru odihna in aer liber,facilitate de gratar si loc de joaca pentru copii .Fiind o pensiune agroturistica,turistii pot opta sa participe la activitatile gospodaresti (legumicultura si pomicultura),ocazie cu care isi pot umple camara cu provizii de iarna.Putem invata impreuna cum sa faci un magiun de casa,fara zahar,dulceata din fructe de padure sau fructe de sezon din gradina proprie.Pregatim preparate sanatoase,bio,din productia proprie sau de la producatori autohtoni. Dar,ma opresc aici,sa nu va fac pofta...
 

+4.0769088354

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Agroturism
Pozitie: Deal
Cazare: Camera, Toata cladirea
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 9
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Loc de joaca pt copii
  • Vanzare produse locale
  • Biciclete de inchiriat
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

De pe terasa exterioara se poate vedea Varful Penteleu din Muntii Buzau,Subcarpatii si padurile si spectacolul apusului la sfarsitul zilei.Suntem vecini cu pasarile care ne privesc curioase in timp ce ne canta,intrecandu-se in triluri armonioase.E primavara si cucul nu conteneste sa ne incante cu strigatul lui...de parca s-a saturat de singuratate si ne ureaza ,,bun venit!''. Au inflorit salcamii si-si daruiesc mirosul florilor Soarelui, care il trimite mai departe in valuri de miresme de Lumina.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Strada Vizitii nr.5 comuna Magura de Buzau - Magura127320 Magura, Buzau

Navigare GPS: Lat. 45.274683 Lon. 26.570381

+4.0769088354

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro