OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Dara - cazare Fagaras, Transfagarasan

Arefu (Arges) - MunteniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Situata la km 102 pe unicul Transfagarasan, Pensiunea Dara va pune la dipozitie 14 spatii de cazare intr-o zona clasata ca a doua in lume in ceea ce priveste puritatea aerului fiind surclasata numai de zona Alpilor.

La numai 16 km distanta de Balea Lac si la 35 km de barajul Vidraru, micuta si cocheta pensiune va intampina ca loc de popas sau de relaxare prelungita pe traseul declarat, pentru a doua oara, ca fiind cel mai frumos traseu rutier din lume.

Un loc ideal pentru relaxare impreuna cu familia, pentru intarirea coeziunii echipei dumneavoastra sau pentru a petrece momente unice impreuna cu grupul de vechi prieteni, Dara isi pastreaza usile larg deschise oaspetilor, intr-un mediu calduros si primitor, pe intreg parcursul anului, situandu-se intr-o zona deschisa traficului rutier in orice anotimp.

Aflata la inceput de drum pensiunea Dara isi propune sa-si deschida portile odata cu sosirea Craciunului, Transfagarasanul transformandu-se, mai mult ca oricand parca, intr-un loc feeric in aceasta perioada, ajutat de farmecul crestelor inalte si al falnicilor brazi care le imbraca.

+4.0727450765

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Munte
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri:
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Terasa sau foisor

Fie ca sunteti in cautarea unui loc in care sa va reintalniti dragi si vechi prieteni, fie ca sunteti in cautarea unui loc care sa imbine perfect nevoia de distractie cu izolarea de mediul urban pensiunea Dara va vine in intampinare cu oferte personalizate.

La Dara este, de asemenea, foarte bine inteleasa nevoia de marire a coeziunii personalului, de creare a unui mediu care sa favorizeze inter-relationarea in afara spatiilor de birou fapt ce duce relatiile de colegialitate la un nivel superior favorizand productivitatea echipei dumneavoastra.

Va rugam sa nu ezitati in a ne contacta pentru ca noi sa putem genera o oferta adaptata nevoilor si dorintelor dumneavoastra.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Transfagarasan.km102 - Piscu Negru Arefu, Arges

Navigare GPS: Lat. 45.55757370 Lon. 24.60053443

+4.0727450765

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro