OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Belvedere - cazare Fagaras, Transfagarasan

Corbeni (Arges) - Muntenia

Total comentarii: 5 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite
Pensiunea Belvedere - cazare Fagaras, Transfagarasan (Activitati si imprejurimi)

Pensiunea Belvedere - cazare Fagaras, Transfagarasan (Activitati si imprejurimi)


Cheile Argesului sunt formate de-a lungul raului cu acelasi nume si se desfasoara in aval de barajul Vidraru, pe o lungime de peste 2.5 km.


Barajul Vidraru a fost, la momentul inaugurarii, al cincilea in Europa si al noualea in lume intre constructiile similare. Este un baraj din beton cu dubla curbura avand inaltimea de 166 metri si o lungime de 307 metri, si este traversat de noua galerii orizontale interioare.


In cheile Argesului se zaresc ruinele cetatii atribuita de traditie domnitorului Vlad Tepes. Cunoscuta si sub denumirea de Cetatea Poenari, ea a fost inaltata in secolul al XIV-lea, ca loc de refugiu.

Va puteţi bucura de o vacanţă liniştită la poalele muntelui sau puteţi porni în excursii şi drumeţii către împrejurimile ce oferă atracţii pentru toate gusturile: Mânăstirea Antoneşti, Cetatea lui Vlad Ţepeş, Cheile Argeşului, Barajul Vidraru, Transfăgărăşan sau oraşul istoric Curtea de Argeş, prima capitală a Ţării Româneşti, unde puteţi vizita Mănăstirea Curtea de Argeş ctitorie a lui Neagoe Basarab, Fântâna Meşterului Manole şi Biserica Domnească.” 

Servicii

Restaurant:
  • Bucatarie locala tipica
Atractii in apropiere:
  • Biserici si manastiri
Sport si activitati in imprejurimi:
  • Pescuit