OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Andrei 4 stele - cazare Muntenia

Maracineni (Arges) - MunteniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Pensiunea Andrei  4* se inchiriaza la cheie sau cu pensiune completa.
Pensiunea se afla la poalele padurii, mai exact in comuna Maracineni, Sat Argeselu, nr. 248, jud. Arges.

Dispune de 8 camere king, fiecare cu baie proprie si balcon, cu paturi de 2 m latime, internet wireless si televizoare Samsung FullHD cu Netflix.

 Pensiunea dispune sauna -4 pers, incalzire in pardoseala, semineu, teren de sport multifunctional (tenis de picior, tenis de camp, volei) cu nocturna, masa profesionala ping pong - donic classic waldner 25, videoproiector profesional, boxa cu microfon wirelss, un foisor cu televizor si acces la internet, terasa , zona de gratar cu bucatarie de vara, mini sala de fitness.In spatele pensiunii se regaseste o padure, unde va puteti plimba cu ATV-uri sau biciclete. Lucram cu o firma specializata din zona (atvrom.ro)

Se pot organiza diferite activitati:teambuilding, conferinte, evenimente festive, zile onomastice, cantonamente etc.

Totodata, va putem inchiria si Pensiunea Diana (langa Pensiunea Andrei - 70 m), pentru a dispune de un numar sporit de camere. 

Putem organiza foc de tabara (la cerere).

+4.0740940935

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Agroturism, Vila, Cabana
Pozitie: Munte, Deal
Cazare: Toata cladirea, Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 20
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Piscina
  • Centru spa/wellness
  • Activitati teambuilding
  • Carte de credit acceptata
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Pensiunea Andrei 4* se afla pe DN73 in Comuna Maracineni, Sat Argeselu, nr. 248. Beneficiaza de o pozitie superba, aflandu-se la poalele padurii, cu vedere catre doua orase (Pitesti la dreapta si Mioveni in stanga).

Aceasta a fost construita la cele mai inalte standarde si dispune de 8 camere de lux, toate dotate cu baie proprie si balcon.

Cele 8 camere sunt luminoase, spatioase, dispun de saltele Luxurious 5*, pilote si perne din puf de gasca de cea mai buna calitate. 7 din cele 8 camere au paturi king cu latime de 2 m, in timp ce a 8-a camera dispune de un pat de 1,60 m si unul de 1,40 m. Televizoarele sunt smart TV full HD Samsung cu netflix integrat, in living fiind instalat TV Samsung 4k 55 inch.

De pe balcoane si de pe terasa pensiunii se pot vedea cele doua orase (Mioveni la stanga si Pitestiul la dreapta) aceastea aflandu-se la aprox. 7 km de cele doua orase.

In noaptea dintre ani, de pe terasa pensiunii se pot vedea peste tot artificiile inclusiv din cele doua orase.

Pensiunea are de asemenea la subsol doua saune pentru un total de 4 persoane. Acestea au dusuri fiecare, lumini led si radio.
Dispune de o piscina neacoperita de dimensiuni generoase, dar si de o mini sala de fitness.

Totodata, pensiunea dispune de o masa de tenis (ping-pong) profesionala marca donic classic waldner 25 si un teren de sport multifunctional cu nocturna, pe care se poate juca fotbal, tenis de camp sau tenis de picior.

In cazul in care sunteti mai multe persoane, putem completa numarul de camere in Pensiunea Diana -15 camere (aflata tot sub administrarea noastra), aflata la doar 70 de metri distanta - pana la 23 camere insumand cele 2 pensiuni. Ideal pentru teambuilding-uri mai mari, beneficiind de toate facilitatile oferite de cele 2 pensiuni. De exemplu: in Pensiunea Diana regasim camere cu jacuzzi enorm (incap 4 persoane in unul), o sala mare dar si videoproiector profesional full HD, ecran proiectie 2,4m x 2,4 m, tabla de scris cu markere si bureti, boxa cu microfon wireless. Totul pentru un teambuilding perfect.

Se poate solicita si mic dejun sau pensiune completa.

In spatele pensiunii se afla o padure unde regasim multe trasee de off-road si drumetii. Ca tot a venit vorba de ATV-uri, va anuntam ca lucram cu o firma specializata din zona - locatia din Maracineni, pentru inchirierea lor cu ridicare/predare direct la pensiunea noastra.

De asemenea, putem organiza foc de tabara (la cerere).

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Nr. 248D - Argeselu117451 Maracineni, Arges

Navigare GPS: Lat. 44.93433707 Lon. 24.86442451

+4.0740940935

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro