OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

DorulPescarului - cazare Fagaras

Musatesti (Arges) - MunteniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Cât vezi cu ochii e numai verdeață, pășunile, pădurile și departe în zare, spre nord, Munții Făgăraș. Atrase de apă, aici vin o sumedenie de păsări. Pe latura vestică a lacului vin la apă adesea căprioare și uneori mistreți. Liniștea, armonia, echilibrul cromatic te încarcă, oricât de puțin timp ai petrece în acest loc. 

+4.0742165675‬

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Vila
Pozitie: Deal
Cazare: Camera, Apartament
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 22
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Internet
  • Terasa sau foisor
  • Iaz cu pesti

Dragă calătorule, trebuie să știi de la bun început că, la noi, vei găsi camere armonioase care au fost proiectate pentru a aduce liniștea și bucuria pe care natura le oferă pe aceste meleaguri și în interior.

Toate camerele au vedere spre lac, având și spații vitrate de mari dimensiuni. Mobilierul este făcut de meșteri din zonă și participă și el la crearea senzației de armonie prin cromatică, alături de elementele naturale pictate și materialele folosite. Camerele sunt mari, luminoase și toate dispun de baie proprie. O parte dintre camere au balcon.  

Suitele de 5 locuri sunt ideale pentru familiile cu mulți copii. De asemenea, trebuie să știi că la noi vei găsi loc de joacă special amenajat pentru copiii mici, dar și pentru copiii mai mari (tenis de masă, biliard). Există și o sală de fitness pentru cei care vor să își urmeze programul de antrenament și în vacanță. Fiecare cameră este construită după o anumită tematică, având cromatică diferită și tablouri unice. Tablourile sunt pictate de artiști români. 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Musatesti - 117520 Musatesti, Arges

Navigare GPS: Lat. 45.1920877 Lon. 24.7818113

+4.0742165675‬

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro