OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Complex turistic Dobru - cazare Slanic Moldova

Slanic Moldova (Bacau) - MoldovaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite
Complexul turistic Dobru este situat in statiunea Slanic-Moldova aflata la o altitudine de 530 metri pe versantul estic al Carpatilor Rasariteni, intr-o depresiune strabatuta de Paraul Slanic.
Actualmente Complex Dobru impresioneaza prin monumentalitatea sa, fiind amplasat pe o stanca abrupta a muntelui, construit “in scari” avand o conformatie unica pe Valea Slanicului ce ofera o vedere de exceptie asupra fatadei chiar din interior. Varuit in culori calde, cu o geometrie atent proiectata, Complex Dobru se integreaza intr-un mod armonios si placut in peisajul montan, oferind un ridicat nivel de intimizare datorita amplasamentului retras, linistit si ferit de privirile indiscrete.
  

+4.0737554455 +4.0234.348.475


Numarul de fax este:

+4.0234.348.475

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Agroturism
Pozitie: Munte
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Cazare si mic dejun
Locuri: 80
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Animale acceptate
  • Loc de joaca pt copii
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Complexul turistic Dobru dispune de 43 camere elegante si comode, dotate cu grup sanitar propriu ( cu cada sau cabina de dus), televizor, internet, frigider/minibar si balcon, de unde se pot admira superbele peisaje din jurul hotelului nostru, terase unde se pot servi bauturi admirand apusul si spatiile verzi. Oferta de primire a Complexului turistic Dobru cuprinde multiple servicii: un restaurant de 120 locuri - ideal pentru cele mai reusite evenimente, bar de zi cu terasa acoperita,gratar cu terasa, sala de conferinta cu o capacitate de 50 de locuri, spatiu verde pentru plimbari si odihna, oportunitatea de a ajunge pe jos in 5 minute de la hotelul nostru la izvoarele cu apa minerala utilizate la indicatiile medicului in scopuri curative sau pur si simlplu o plimbare in aer liber, parcare ampla si monitorizata video. In plus, cei care sunt cazati la noi au acces GRATUIT la cea mai mare si diversificata baza de agrement Vila Teleconstructia (piscina cu apa incalzita, sauna, jacuzzi, sala de fitness, tenis de masa, teren tenis de camp acoperit). 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Str. Armoniei nr 2 - 605500 Slanic Moldova, Bacau

Navigare GPS: Lat. 46.20334731 Lon. 26.43627072

+4.0737554455 +4.0234.348.475


Numarul de fax este:

+4.0234.348.475

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro