OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Sat vacanta Eden - cazare Delta Dunarii

Jurilovca (Tulcea) - DobrogeaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Asadar, pe toti cei care vor liniste, aer curat, apa cristalina, orizont deschis pana la limitele viselor fiecaruia, si in farfurie un peste adevarat, proaspat pescuit din apele Dunarii, ii invitam sa viziteze Gura Portitei si implicit sa se cazeze in Satul de vacanta Eden.

+4.0724.214.224 +4.0722.555.645

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Vila
Pozitie: Delta Dunarii
Cazare: Camera, Apartament
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 160
Perioada de inchidere: 1 ianuarie - 30 aprilie, 16 octombrie - 31 decembrie
Servicii:
  • Restaurant
  • Piscina
  • Animale acceptate
  • Loc de joaca pt copii
  • Terasa sau foisor
  • Spatiu campare/rulote

Gura Portitei este un loc salbatic, locuit de lipoveni, si atestat documentar pe harti inca din 1710. Satul de vacanta Eden este primul sat de vacanta din Romania clasificat la categoria trei stele si dotat cu 160 de locuri de cazare. Intr-un secol de civilizatie, inceputul de lume apare drept o alternativa tentanta. Posibilitatile de cazare se adreseaza tuturor gusturilor. Pentru cei care prefera confortul absolut, exista un complex de 15 vile cotate cu trei stele, avand un total de 75 de camere, cu grup sanitar propriu, aer conditionat, mobilier modern, apa calda si rece curenta. 

Pe plaja sunt amplasate 77 de casute de lemn cu cate doua paturi, deservite de doua grupuri sanitare comune, avand fiecare dusuri cu apa calda si rece curenta, toate acestea la standarde europene. Preturile sunt accesibile, mai ales daca tinem cont de faptul ca intregul complex se afla amplasat intr-o pustietate de inceput de lume.  

Celebrele preparate de peste care au contribuit pe deplin la renumele acestor locuri, dar si delicioasele mancaruri ale bucatariei traditionale romanesti pot fi servite la restaurantul satului de vacanta, demn de o pozitie centrala mai degraba in Capitala decat pe aceste meleaguri uitate de timp.

 Posibilitatile de agrement sunt deosebit de variate, de la excursiile organizate zilnic pe canalele Deltei pana la inchirierea de barci cu rame, barci cu motor, hidrobiciclete, ski jet, terenuri de tenis si volei. Orice informatie despre frumusetile Deltei Dunarii sau despre petrecerea cat mai placuta a timpului liber, o puteti afla, fara mare bataie de cap, de la personalul calificat al complexului.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Gura Portitei - Gura Portitei Jurilovca, Tulcea

Navigare GPS: Lat. 44.68720649 Lon. 29.00115966

+4.0724.214.224 +4.0722.555.645

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro