OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Festina Lente - cazare Litoral

Corbu (Constanta) - DobrogeaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Pensiunea Festina Lente este o cabana din lemn adusa de proprietar chiar din Brasov.  Este amplasata pe o suprafata de 1000mp, turistul putandu-se bucura in voie de spatiul necesar. Aflata intr-o zona linistita, pensiunea noastra reprezinta locul ideal de relaxare pentru toti cei care vor sa uite de agitatia marilor orase.

+4.0788.775.588 +4.0724.66.55.88 +4.0724.160.400

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Mare
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 22
Perioada de inchidere: 1 ianuarie - 30 aprilie, 16 septembrie - 31 decembrie
Servicii:
  • Animale acceptate
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Pensiunea Festina Lente are urmatoarea componenta:

1. Pensiunea centrala este cladirea cu traditie, cea mai cunoscuta clientilor fideli, va ofera patru camere, împartite astfel:

- Camera lui Lotzi (parter, cu intrari separate): pat matrimonial, pat suplimentar pentru copil, aer conditionat, televizor;
- Camera Rasaritului (parter):foarte racoroasa, dispune de televizor, frigider, fara aer conditionat, pat matrimonial, baie vis-a-vis (pe hol);
- Camera Pescarului(la etaj): camera cu terasa de unde se poate admira apusul, pat matrimonial, pat suplimentar pentru copil, frigider, aer conditionat, televizor;
- Camera Studentului (la etaj): dispune de aer conditionat, televizor, frigider si de un pat matrimonial. 

2. Camerele „La trei papuci” (doua camere): cele mai dorite camere, sunt retrase fata de pensiunea centrala, dar în aceeasi curte. Dispun de baie individuala, pat matrimonial, televizor, aer conditionat, pat suplimentar (la cerere), si un cerdac atragator. Atmosfera este una rustica si cu acces rapid la spatiile de recreere din curte.

3. Camerele „Actorului Ionut Alexandru”: situate în extrema estica a locatiei. Doua camere, cu o baie pe hol, ideale pentru familiile sau cuplurile venite împreuna. Dispun de foisor, gratar, un dus ecologic în curte si doua locuri de parcare. Exista un frigider mare si un televizor, într-una dintre cele doua camere. Cladirea este separata si oarecum retrasa de pensiunea centrala.

4. Camerele „La Misu”: situate în extrema vestica a locatiei. Trei camere, cu o baie pe hol, ideale pentru familii sau cupluri venite împreuna, doua dintre ele pot beneficia de un pat suplimentar pentru copii. Dispun de un foisor, masa de tenis, gratar, trei locuri de parcare, un frigider mare, o bucatarie complet utilata si un televizor, în living. Cladirea este separata si peste drum de pensiunea centrala. Masa se poate lua si la pensiunea centrala. Avantajul acestei locatii este intimitatea pe care o ofera unui grup mai mare.

In curtea pensiunii centrale sunt disponibile pentru turisti mai multe facilitati: gratar; trepied special cu ceaun, pentru cei dornici de un bors de peste, foisor mare, cu bucatarie de vara complet utilata (frigider, vitrina frgorifica, vitrine cu produse alimentare) si un foisor mai mic, pentru baut cafeaua si 2 dusuri ecologice.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Corbu - Corbu, Constanta

Navigare GPS: Lat. 44.39061697 Lon. 28.66504669

+4.0788.775.588 +4.0724.66.55.88 +4.0724.160.400

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro