OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Ozon - cazare Apuseni

Beiusele (Bihor) - Crisana

Total comentarii: 4 (Nota  3 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 4

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro mai conteaza ,  22/10/2014

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Oare care este adevarul dupa doua reci si una calda spre fierbinte,care minte oare
Perioada sejurului:
10/2014

ro EVITATI SA TRECETI PRAGUL ACESTEI PENSIUNI !!! ,  21/07/2014

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Dupa 14 km de drum execrabil, deoarece ultimi 14 km au fost parcursi in 2h am avut parte de o primire si mai execrabila.
In loc de buna ziua primele cuvinte ale proprietarilor au fost : Daca stiam ca sunteti un grup de 17 baieti noi nu va primeam !!! Am omis sa va spun faptul ca suntem un grup de 17 ingineri angajati la o companie multinationala + 1 colega…nu am avut voie sa ascultam muzica decat in surdina, care surdina pentru proprietar insemna trecerea aparatului in modul OFF, pe tema muzicii am fost tachinati de vineri seara pana duminica dimineata la plecare. Am avut colegi care au vrut sa bata un pic mingea prin curtea pensiunii, nu va ganditi ca suntem sportivi de performanta, foloseau si ei un 10 mp din toata curtea pensiunii…nici asa nu a fost ok…cand a fost vorba de gratar telefonic ni s-au promis lemne pentru a aprinde focul, fiind mai multi am facut focul la mai multe spatii de gratar observatia proprietarului a fost: atentie la lemne, pe maine nu o sa mai aveti cu ce face focul…in toate cele 2,5 zile de sedere la locatia lor am ciobit un pahar care dupa estimarile mele valora 1,5 ron, mustrarile au fost maxime si pentru acest minor lucru…ma opresc aici… motive mai sunt in cazul in care va pota juta si cu alte detalii cu cea mai mare placere !!!
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
7/2014

ro DEZAMAGIRE TOTALA ,  21/07/2014

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

EVITATI SA LE TRECETI PRAGUL ACESTOR ASA ZISI OAMENI!!!
Pentru a ajunge la aceasta cabana trebuie sa strabati 14km pe un drum execrabil,dupa 2 ore de chin am reusit sa trecem de cei 14km dar necazurile abia de aici aveau sa inceapa.
Proprietarii cu niste fete foarte incruntate ne-au limitat accesul aproape la orice, am incercat sa ascultam un pic de muzica, la cca. 10min au aparut proprietarii si ne-au spus ca nu vor sa aiba necazuri cu vecinii si ar trebui data mai incet, dar incetul pentru ei insemna sa inchizi aparatul cu totul...asa zisele dezacorduri muzicale intre noi si proprietari au continuat pe tot parcursul sejurului...telefonic ne-au promis lemne pentru gratar, noi fiind 17 persoane lemnele pentru gratar s-au epuizat dupa cca 3 ore, am fost sfatuiti de proprietar sa ne gestionam lemnele astfel incat sa ne ajunga si in cea de-a doua zi, altele nemaivazand de la ei...vreau sa mentionez faptul ca in decursul a 2.5 zile le-am cauzat o singura ciobitura unui pahar in urma careia am primit mustrari groaznice...REPET, EVITATI SA LE TRECETI PRAGUL !!!!! cele descrise mai sus sunt doar cateva din neplacerile traite cu domnii proprietari, daca vreti mai multe detalii va pot fi de folos.
Pozitie si imprejurimi:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
7/2014

ro Pensiunea Ozon ,  05/05/2014

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Zona este minunata , propietarii oameni deosebiti , foarte de treaba si atenti la nevoile turistilor. Ne-am cazat la vila 2, frumoasa , curata , cu o terasa mare si dotata cu tot ce trebuie.

Ne-am simtit minunat si recomand locatia cu placere.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Perioada sejurului:
5/2014