OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Sat de Vacanta Ciprian Porumbescu - cazare Gura Humorului

Ciprian Porumbescu (Suceava) - BucovinaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

   Trăim în secolul vitezei, unde orice ai face nu îți ajunge timpul. Mereu este ceva de făcut, ceva de finalizat și mereu apare ceva neprevăzut. De aici apare dorinta de deconectare, de a te arunca in mijlocul naturii. Noi venim cu o solutie! Vă invităm să petreceți timpul liber alături de cei dragi în Satul nostru de vacanță, unde iarba e verde, aerul curat, razele soarelui ajung direct pe obrazul dumneavoastra și vă pătrund în suflet, iar fericirea nu mai e o alegere, ci un fapt împlinit.

   

+4.0751162571 +4.0741341413

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Casa de vacanta
Pozitie: Deal
Cazare: Toata cladirea
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 66
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Animale acceptate
  • Loc de joaca pt copii
  • Biciclete de inchiriat
  • Carte de credit acceptata
  • Internet
  • Aer conditionat
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor
  • Iaz cu pesti

   Satul de vacanță din Comuna Ciprian Porumbescu, vă întâmpină cu 14 căsute tip boungalow, dorește să aveți o experiență de neuitat, de accea am pregătit pentru dumneavoastră spații de cazare confortabile, unde aveți parte de toate utilitățile precum: dormitoare, living cu canapea extensibilă și TV, mini bucătărie, baie, terasă, internet WiFi. Timpul petrecut împreună poate fi valorificat prin gătitul alături de cei mici, jucând diverse jocuri sau pur și simplu relaxare în fața televizorului.

     Cabana Mare cu o capacitate de 10 locuri, având 5 camere, este recomandată pentru grupuri și nu numai. Aici se pot face diverse reuniuni, vă puteți petrece ziua de naștere alături de prieteni și familie, se pot desfășura team buildinguri și alte activități diverse. Livingul cu șemineu este locul perfect. 

     Facilitățile exterioare însă, vă vor încânta privirile, deoarece veți avea o priveliște de neuitat, pe care o puteți admira din foișorul nostru în timp ce preparați un gratar delicios, iar cei mici nu vă vor deranja, deoarece pentru ei am pregătit un minunat spațiu de joacă. Cei mari însă, cei cărora nu le place să se afume la gătar își pot petrece timpul pescuind, deoarece în locația noastră avem un iaz cu pește. Profesioniștii, dar și iubitorii acestei îndeletniciri vor fi încântați.

    De asemenea, aici avem și un Heliport, pentru cei grăbiți, care doresc să ajung în diverse locuri, dar să se și întoarcă la noi cu drag.

 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: str. Bradului, nr.794-809 - Ciprian Porumbescu727125 Ciprian Porumbescu, Suceava

Navigare GPS: Lat. 47.573109 Lon. 26.039351

+4.0751162571 +4.0741341413

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro