OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Sticletii Bucovinei - cazare Gura Humorului, Voronet

Gura Humorului (Suceava) - Bucovina

Total comentarii: 4 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Asa dupa cum bine stiti ca dintre toate mijloacele de a impodobi spiritual si de a forma judecata, cel mai eficace este sa calatoresti. Poate drumurile dumneavoastra vor duce pana la noi, aici unde va veti simti legati de natura ca in copilarie si in acelasi timp sa cunoasteti locuri si oameni care asteapta pe prispa sa va imartaseseasca din obiceiurile zonei, sa degustati din bucatele alese ale locului si sa incante cu tot ce cred ei ca e mai bun pentru un calator de departe.

 La Pensiunea Sticletii Bucovinei veti uita poate de tot necazul si stresul acumulat pe parcursul vietii si va veti recupera puterile, inspirand aer curat, linistindu-va privirea cu peisajul locului, imbogatindu-va papilele gustative cu mancaruri stravechi si de ce nu, distrandu-va cu muzica, graiul si buna dispozitie a celor ce va inconjoara.

+4.0760666794 +4.0758955829 +4.0330107662

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Deal
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Cazare si mic dejun
Locuri: 20
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Loc de joaca pt copii
  • Vanzare produse locale
  • Carte de credit acceptata
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Avand o structura pe 3 nivele (parter, două etaje şi o mansardă), Pensiunea Sticleţii Bucovinei  pune la dispoziţia oaspeţilor săi o capacitate de cazare de 20 de locuri in 10 camere duble, spatioase, unele cu balcon,  baie proprie echipată modern şi cu stil, restaurant, un frumos salon de cafea şi ceai, o terasă spaţioasă, gradină şi locuri suficiente de parcare.

 Facilităţile de cazare sunt in asa fel incât să vă simţiţi confortabil şi să uitaţi de griji. Această unitate vă oferă  transport auto, TV in living, internet wireless, discotecă, parcare, terasă, fermă proprie, grătar, living, frigider, sală de mese, livadă, bar, restaurant.

Specificăm faptul că pensiunea are camerele dotate cu: internet, balcon, incalzire centrală, baie, minibar, TV. Având in vedere toate aceste se mai adaugă şi o frumoasă zona peisagistică ce vă va incânta privirile, dar şi faptul că puteţi participa la cererea dumneavoastră la muncile gospodăririi pensiunii precum ingrijirea florilor, culesul legumelor şi a fructelor de sezon, culesul fructelor şi ciupercilor din  pădurea din apropiere, stânsul fânului in clacă sau la participarea facerii şi degustarea produselor lactate de la propia stână. 

 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Calea Bucovinei, nr.144 - Bucsoaia727245 Gura Humorului, Suceava

Navigare GPS: Lat. 47.5409491 Lon. 25.8202098

+4.0760666794 +4.0758955829 +4.0330107662

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro