OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Montana - cazare Bucovina

Sucevita (Suceava) - BucovinaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

In inima Bucovinei, in localitatea Sucevita, Pensiunea Montana, amplasata intr-o locatie mirifica la baza unui versant impadurit, va ofera cadrul, serviciile si sentimentul distinct de calitate necesare unui sejur pe deplin reusit.

Arhitectura, cu o desfasurare atipica a spatiilor, gandita sa iasa din conventional, ofera posibilitatea de a privi prin cladire spre versantul ce se inalta in spatele acestuia, cu spatii vitrate generoase ce nu te priveaza de peisajul montan nici din interior. 

+4.0753867124

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Munte
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 16
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Activitati teambuilding
  • Internet
  • Terasa sau foisor

Aspectul exterior al pensiunii imprumuta elemente din arhitectura austriaca, fatada fiind "incalzita" cu barne din lemn aparente, iar peretii placati cu piatra incadreaza pensiunea in stilul montan.

Mijloacele de expresie si jocul cromatic folosite la exterior, menite sa te intampine cu un zambet multumit se pastreaza si in interior, unde vernilul provensal al peretilor contrasteaza cald cu nuanta lemnului masiv utilizat pentru amenajare.
Consideratia pentru vizitator transpare din atentia pentru detaliu, unde piesele de mobilier executate la comanda din lemn masiv de stejar si molid, elementele de sculptura si vitraliile personalizate, iluminatul si accentele de piatra aparenta armonizeaza stilul clasic cu cel rustic.
Comunicarea pensiunii cu ambientul natural se realizeaza si prin intermediul balcoanelor si al teraselor alocate fiecarei camere, spatii deschise ce au fost orientate catre panorama. 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: str. Dragusina - Sucevita, Suceava

Navigare GPS: Lat. 47.7608 Lon. 25.6909

+4.0753867124

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro