OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Vancea - cazare Bucovina

Pojorata (Suceava) - Bucovina

Total comentarii: 4 (Nota  2 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 4

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro Teapa ,  04/06/2017

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Din poze crezi ca e locul ideal...insa pe langa faptul ca nu marita nici jumatate din tariful de 80 lei, ce m-a determinat sa fug repede a fost mirosul....care este ingrozitor!!!
Perioada sejurului:
6/2017

ro VANCEA loc de cosmar . ,  12/08/2016

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

La intoarcere din Maramures, am cautat pe internet cazare.Fotografiile frumoase de pe internet ale Pensiunii Vancea_Pojorata ne-au facut sa alegem aceasta locatie.
Camerele la prima vedere pareau curate, insa la o examinare mai atenta, aveam sa vad cabluri trase la intamplare ca un paienjenis ce se amestecau pe la imbinarile cu tavanul,paianjeni nederanjati de mult timp(probabil erau si ei cazati acolo in CO)pe jos in colturi fire de par si praf , pe terasa mici gunoaie , fete de masa patate si cu scrum de tigara cazuta pe ele. Am iesit afara in gradina, unde mai erau alte mese(ce-i drept frumoase ele ca design) dar pe care tronau 2 scrumiere si 2 cesti de cafea cumplit de murdare ce priveau la noi ca intr-un strigat de durere...probabil sperau ca vor gasi la noi doua maini harnice care sa le curete.Totul imi dadea acea senzatie de sila si disconfort . Dupa toate acestea, ,,gazda" , vazand ca ne opream direct acolo unde erau probleme, efectiv a inceput sa ridice tonul si sa ne pofteasca afara....,,Daca nu va place, puteti sa plecati ...ce atatea mofturi?"...terminand cu acel ,,Eeee ia uite domnule ce de pretentii".
Asa ca daca un an de zile ati muncit pt.acei banuti rezervati pt. concediu, nu vi-i irositi la Pensiunea Vancea.
Cautati mai la vale si veti gasi multe alte locatii mult mai frumoase si cu confortul dorit, la un pret destul de convenabil.
Pozitie si imprejurimi:
Perioada sejurului:
8/2016

ro Conditiile actuale nu mai corespund descrierii ,  27/06/2015

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Din pacate nici nu pot spune ca am fost cazati in aceasta pensiune. Efectiv nu am putut sta. Mirosul intepator de clor, umezeala si imbacseala ne-au alungat si am preferat sa mergem sa cautam in alta parte, desi vremea nu indemna la plimbari in natura.
Perioada sejurului:
6/2015

ro Casa Vancea ,  01/03/2012

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Linistit, discret, aproape de natura. Locul ideal pentru vacante, sejururi.
Perioada sejurului:
11/2011