OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Anette - cazare Banat

Covaci (Timis) - Banat

Total comentarii: 2 (Nota  3 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite
Pensiunea Anette - cazare Banat (Activitati si imprejurimi)

Pensiunea Anette - cazare Banat (Activitati si imprejurimi)


Teatrul National din Timisoara- creat in 1947, prin repertoriul bogat si prin numele sonore care au activat pe scena sa, a devenit un punct de reper in viata culturala locala. Aceasta institutie se bucura de o rata ridicata a participarii locuitorilor la oferta culturala pusa la dispozitie prin Festivalul Dramaturgiei Romanesti, Teatrul National din Timisoara creaza un spatiu de afirmare a valorilor dramaturgiei romanesti. Oferind posibilitatea cunoasterii si incurajarii creatiei dramaturgiei romanesti, festivalul pune la dispozitia publicului cele mai bune spectacole nationale realizate prin montari ale dramaturgilor romani.

Catedrala Mitropolitana- Situata in centrul orasului Timisoara, la intresectia celor mai importante artere de circulatie, catedrala Mitropolitana cu hramul "Trei Ierarhi" impresioneaza prin dimensiunile ei, prin gratia liniilor cat si prin invelisul de tigla smaltuita care straluceste de departe in razele soarelui.


Fabrica de bere Timisoreana- Un document al arhivelor imperiale de la Viena, din 1 ianuarie 1718, in Timisoara, precizeaza ca la acea vreme exista o fabrica de bere, care producea si rachiu, cunoscuta sub numele de ``Fabrica imperiala``. Din pacate, pana astazi nu a putut fi consemnata exact data infiintarii acestei fabrici. Se presupune insa ca ea a luat fiinta imediat dupa eliberarea de sub dominatia otomana, in locul unde se afla si astazi (strada Stefan cel Mare).

Servicii

Restaurant:
  • Bucatarie locala tipica
Welness si fitness:
  • Sauna/Baie turceasca
Atractii in apropiere:
  • Muzee si galerie de arta
  • Biserici si manastiri
Sport si activitati in imprejurimi:
  • Tenis