OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Noblesse - cazare Valea Cernei, Herculane

Baile Herculane (Caras Severin) - Banat

Total comentarii: 4 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 4

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro Pensiunea Noblesse - o oaza de liniste si bun gust ,  19/01/2014

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Am petrecut impreuna noaptea dintre ani (29.12.2013 - 03.01.2014)
Conditiile de cazare sunt excelente: amenajare cu foarte mult bun gust -in stil victorian, totul nou si foarte curat, la preturi rezonabile pentru ceea ce se ofera. Si serviciile oferite sunt de calitate: proprietarii sunt foarte seriosi (s-a respectat tot ceea ce am discutat), ospitalieri si au reusit sa isi construiasca o echipa harnica si priceputa: bucatarul a pregatit preparate proaspete si gustoase, iar servirea a fost ireprosabila, d-na Tanta a alergat neobosita trei zile.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
1/2014

ro relaxare totala ,  18/01/2014

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

servicii exceptionale !
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
1/2014

ro Recomandari calduroase - prima optiune in Baile Herculane ,  05/01/2013

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Am sarbatorit impreuna cu familia si prietenii trei zile minunate la Pensiunea Noblesse, intre Craciun si Revelion. Fiind vorba de o petrecere dupa Cununia Civila, am dorit sa organizam ceva special atat in ceea ce priveste conditiile cazarii, cat si masa festiva... si am reusit asta gratie celor de la P. Noblesse.

Fiind din Craiova si hotarandu-ma relativ tarziu asupra locatiei, nu am avut timp sa vizitez anterior pensiunea. Am ales P. Noblesse doar pe baza informatiilor si comentariilor de pe net. Am avut o usoara strangere de inima legat de conditiile existente la fata locului si asupra concordantei celor discutate prin e-mail/telefonic cu proprietarii si transpunerea lor in practica.

Toate acestea s-au risipit insa inca din prima jumatate de ora, cand, ajungand inaintea celorlalti invitati, am vizitat pensiunea si am fost intampinat cu ospitalitate si produse traditionale delicioase.

Conditiile de cazare sunt excelente: amenajare cu foarte mult bun gust -in stil victorian, totul nou si foarte curat, la preturi rezonabile pentru ceea ce se ofera. Si serviciile oferite sunt de calitate: proprietarii sunt foarte seriosi (s-a respectat tot ceea ce am discutat), ospitalieri si au reusit sa isi construiasca o echipa harnica si priceputa: bucatarul a pregatit preparate proaspete si gustoase, inclusiv un tort delicios in restaurantul pensiunii, iar servirea a fost ireprosabila, d-na Tanta a alergat neobosita trei zile.

Am inteles ca la inceputul lui ianuarie 2013 va fi disponibila o sauna, iar vara in curte exista o piscina mare.

Concluzionand, am fost incantati sa gasim si la noi servicii de cazare si pensiune ca cele din vest si recomand calduros Pensiunea Noblesse. Fac mentiunea ca socrii din Polonia au plecat cu o impresie foarte buna asupra serviciilor din Romania :-)
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
12/2012

ro PENSIUNEA NOBLESSE ,  05/08/2012

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

M-am intors de curand de la aceasta pensiune unde am stat 9 zile si m-am simtit extraordinar.Patronii,oameni f.cumsecade ne intimpinau de fiecare data cu caldura,camerele foarte frumoase si f. curate, mincarea pregatita bine si din produse de calitate servita frumos, piscina f curata si apa calduta .Vreau sa spun ca sunt un om f. pretentios si destul de critic dar aici totul a fost de nota zece.Ma voi duce de fiecare data cu multa placere si sunt convinsa ca voi gasi aceeasi oameni de care cu siguranta mi se va face dor.Vreau sa spun ca am fost si in alte locuri afara dar nota maxima o dau pensiunii NOBLESSE!
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
7/2012