OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Ferienhaus Magura Bison - cazare Banat

Plopu (Caras Severin) - BanatContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Unic în România!!!!! Aventură sălbatică în lumea zimbrilor din Caraș-Severin!!!! Măgura Zimbrilor din Muntii Tarcu... Zimbrul este cel mai mare mamifer terestru din Europa. Odinioară era prezent pe tot continentul, cu excepţia unor zone din Spania, Italia şi nordul Scandinaviei. Acum însă este mai rar decât rinocerul negru, doar 3403 exemplare rămânând in toată lumea în libertate sau semi libertate.
Zimbrul este o specie cheie pentru fenomenul de „resălbăticire”, alimentația sa având un impact real asupra vegetației. El consuma iarbă dar și mărăcini, puieți și arbuști, formând astfel ochiuri de pădure și un peisaj mozaicat, contribuie la fertilizarea pajiștilor, bătătorindu-le, răscolind nisipul și noroiul, iar în felul acesta ajută la menținerea unei diversități biologice ridicate.

+4.0732532433

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Agroturism, Casa de vacanta, Cabana
Pozitie: Munte
Cazare: Toata cladirea
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 8
Perioada de inchidere: 1 ianuarie - 3 aprilie
Servicii:
  • Piscina
  • Loc de joaca pt copii
  • Vanzare produse locale
  • Biciclete de inchiriat
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Terenul pe care este construita Ferienhaus Magura Bison (Cabana Magura Zimbrilor) are o suprafata de 1000 mp si e imprejmuit cu gard. Curtea interioara, plina de verdeata, dispune de leagan, gratar de gradina, un foisor unde puteti sa serviti masa si sa va relaxati chiar in mijlocul naturii, piscina in aer liber cu loc de relaxare, o sauna cu loc de relaxare, loc de joaca pentru copii. Veti descoperi un colt de rai la marginea unei paduri de conifere si foioase, cu aer curat de munte, unde doar ciripitul pasarelelor si sipotul apei curgatoare se aud in aceasta oaza de liniste.

Ferienhaus Magura Bison (Cabana Magura Zimbrilor) are in dotare un living, 1 hol cu un spațiu de relaxare, 4 dormitoare, 1 bai, 1 terasa închisă, 1 terasa deschisa si bucatarie utilata. Livingul dispune de semineu, care ofera o ambianta placuta si o atmosfera calda, unde puteti sa petreceti momente de relaxare si voie buna alaturi de prieteni si familie sau  clipe de intimidate alaturi de persoana iubita. 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Plopu Caras-Severin - Armenis327007 Plopu, Caras Severin

Coordonate GPS: Lat. 45.23252032 Lon. 22.42216464

+4.0732532433

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro