OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Vila Ianis Bran - cazare Rucar - Bran, Moeciu, Bran

Bran (Brasov) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Vila Ianis amplasata pe valea Branului, intre masivele Bucegi si Piatra Craiului, la numai 900 m de Castelul Bran, intr-un peisaj montan deosebit ce ofera o priveliste panoramica. Spatiul generos si dotarile de exceptie fac din Vila Ianis locul ideal pentru a petrece un concediu placut, zile onomastice, agrement.  

+4.0720247337 +4.0766340743

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Agroturism, Vila
Pozitie: Munte
Cazare: Camera, Toata cladirea
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 12
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Loc de joaca pt copii
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Vila va ofera un living spatios dotat cu TV LED diagonala mare , Dvd Home Cinema, Statie Audio, bucatarie complet utilata, sala de mese si baie de serviciu. La etaj va oferim 4 camere duble cu bai proprii, la mansarda 2 camere duble (apartament) dotate cu living si o singura baie spatioasa cu jacuzzi.

Toate camerele au terasa, frigider, baie, cablu tv, internet wireless. Disponibil parcare , loc de joaca ,doua foisoare si gratar. Posibilitati de agrement prin paduri, poieni si muchiile Carpatiilor Trasee Mountain Biking all-mountain si cross- country ,Parc Aventure, Alpinism ,Partie Ski . Puteti vizita imprejurimi turistice, Parcul National Bucegi, Piatra Craiului, Cheile Gradiste, Castelul Bran, Muzeul Satului Bran, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra si multe altele in judetul Brasov. 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Str. Principala nr. 1 - Bran, Brasov

Coordonate GPS: Lat. 45.5097317 Lon. 25.3519591

Printeaza indicatiile stradale

+4.0720247337 +4.0766340743

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Activitati si imprejurimi

Vila Ianis Bran - cazare Rucar - Bran, Moeciu, Bran (Descriere)

Cheile Dambovicioarei- sunt o componenta insemnata a celui mai mare complex de chei din tara, care insumeaza peste 20 de chei, cu o lungime totala de peste 30 km. Adancirea paraului Dambovicioara in calcarele jurasice ale Pietrei Craiului a generat un sector de chei lung de peste 8 km, cu aspectul unui veritabil canion, taiat in stiva de roci a podurilor calcaroase din partea terminala a masivului. 

Cetatea Rasnov este cea mai mare cetate taraneasca din sud-estul Transilvaniei. A fost ridicata in secolul XIII si a ajutat la apararea locuitorilor din Tara Barsei timp de mai multe secole.

Castelul Bran este cea mai vestita fortareata, datorita in principal legendei care spune ca aceasta ar fi fost resedinta contelui vampir Dracula. Construit in sec. XIV, castelul reprezinta principalul punct de atractie al zonei

Muzeul etnografic in aer liber a fost amenajat în parcul din vecinatatea Castelului Bran. In acest muzeu au fost aduse si reconstituite unele din cele mai vechi si mai tipice constructii din zona Tara Barsei.

Biserica din Cheia - Moeciu de Sus Biserica Adormirea Maicii Domnului din Cheia construita in 1813 din piatra de rau, lana tigaie (in loc de mortar) si var.

Parcul National Piatra Craiului- este situat in raza judetelor Brasov si Arges, respectiv a localitatilor Zarnesti, Moeciu, Rucar si Dambovicioara, incluzind masivul Piatra Craiului si o zona cuprinzand Cheile Dambovitei si Cheile Ghimbavului. Situat in Carpatii Meridionali, parcul cuprinde masivul de circa 25 km lungime intre Zarnesti si Rucar, fiind delimitat de culoarul Bran-Rucar si raul Dambovicioara la est si sud-est, de raurile Dambovita si Tamas la est si de raul Barsa la nord. Accesul in masiv se poate face fie prin Plaiul Foii sau prin Curmatura.