OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

VILA SMARANDA - cazare Valea Prahovei

Predeal (Brasov) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Cu un numar total de 40 locuri de cazare, Vila Smaranda va ofera camere duble, camere triple, duplex-uri, camere duble matrimoniale si apartamente. Serviciile sunt completate de prezenta unei sali de mese, a unei sali multifunctionale, sauna cu jacuzzi, precum si loc de joaca pentru copii si parcare interioara

Pentru ca turistii nostri sa aiba cat mai multa intimitate si liniste, am amenajat o curte cu foisor, barbeque, mini cascada si un loc de joaca pentru copii (vara), aceasta curte facand legatura cu o alta cladire mai mica, Cabanuta, formata din 4 camere duble matrimoniale, construita in acelasi stil, fiecare avand intrare separata si baie proprie.

 

+4.0731595981 +4.0268456103 +4.0721032110

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Vila
Pozitie: Munte
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri:
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Loc de joaca pt copii
  • Activitati teambuilding
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Specific zonelor alpine cu un aer puternic ozonat, Predealul este situat la o altitudine de 1030 metri, pe culmea ce desparte Valea Prahovei de Valea Timisului, intre masivele muntoase Bucegi, Postavarul, Piatra Mare si Clabucet. Este locul ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna cat si pentru iubitorii drumetiilor pe munte in orice anotimp.

Vila Smaranda din Predeal, o vila confortabila de 3 stele, construita in stil bavarez, este cea mai indicata reteta de relaxare pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de frumusetile muntelui si sa savurati toate zilele de vacanta.

In dorinta de a multumi toti turistii, mentionam ca restaurantul si sala de conferinte, fiecare cu o capacitate de 40 locuri, se afla in alt corp de cladire, astfel incat cei care vor sa se odihneasca au linistea necesara, iar cei care aniverseaza un eveniment o pot face in restaurant fara a deranja.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Str Unirii nr. 19 - 503500 Predeal, Brasov

Coordonate GPS: Lat. 45.50492208 Lon. 25.57540622

Printeaza indicatiile stradale

+4.0731595981 +4.0268456103 +4.0721032110

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Activitati si imprejurimi

VILA SMARANDA - cazare Valea Prahovei (Descriere)

Avand in vedere asezarea geografica si faptul ca Predealul este trecatoare pentru localitatile din jur, puteti vizita Brasovul (Prima Scoala Romaneasca, Biserica Neagra, Tampa, Pietrele lui Solomon, acesta fiind vechiul drum catre Poiana Brasov).

Alte puncte de atractie: Cetatea Rasnov, Castelul Bran si Castelul Peles.