OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Vila Verde - cazare Valea Doftanei

Valea Doftanei (Prahova) - MunteniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Valea Doftanei ofera linistea si echilibrul naturii. O zona frumoasa, nepoluata, linistita, in care ai impresia – din anumite puncte de vedere – ca timpul a stat in loc. Asfatul incins si murdar din oras este inlocuit cu un covor verde atat de intes incat pare ireal; mirosul gazelor de esapament este inlocuit cu mireasma incinsa a fanului proaspat cosit; noaptea stelele stralucesc pe cer atat de aproape incat ai impresia ca le poti atinge. Valea Doftanei ofera tihna, linistea si peisajul reconfortant al muntelui. Un concediu, sau macar un sfarsit de saptamana petrecut aici, va oferi o alta perspectiva a ceea ce inseamna vacanta la munte si ospitalitatea.

 Vila Verde are 8 camere cu paturi duble fiecare avand baie proprie.

Curtea vilei are 2000 mp si ofera diverse facilitati: terasa, loc pentru gratar, teren de fotbal, loc de joaca pentru copii etc.

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Munte
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 16
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Animale acceptate
  • Loc de joaca pt copii
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Vila Verde isi asteapta turistii cu drag in cele 8 dormitoare cu paturi duble si baie proprie. Vila are doua etaje, avand cate 4 camere pe etaj. Patru dormitoare (cate doua pe fiecare etaj) au balcon. Sistemul de incalzire este centralizat, fiind in permanenta apa calda si caldura. In timpul verii aerul conditionat nu este necesar, ci, dimpotriva, va sfatuim sa va aduceti cate un pulover pentru seara deoarece este destul de racoare. Fiecare dormitor este dotat cu TV, radio, uscator de par, minifrigider. Exista TV cu DVD in camera de zi precum si 2 combine muzicale cu CD.

Bucataria este complet utilata si este pusa la dispozitia turistilor. Aveti toate cele necesare de la masina de spalat vase pana la cuptor cu microunde (inclusiv vesela, cratiti, oale, tacamuri, ustensile pentru gratar, etc). Exiata doua masini de gatit (cu butelie) si doua frigidere. 

Camera de zi este suficient de spatioasa pentru 24 de persoane.

Gradina este generoasa - aprox. 2000 mp. Gratarul special amenajat este in apropierea casei. 

Langa vila se afla un teren de fotbal care poate fi folosit.

Personalul vilei va sta la dispozitie si va poate ajuta la prepararea mancarii / gratarului. 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Sat Traisteni nr 591 - Traisteni107640 Valea Doftanei, Prahova

Coordonate GPS: Lat. 45.3 Lon. 25.7166667

Printeaza indicatiile stradale

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Activitati si imprejurimi

Vila Verde - cazare Valea Doftanei (Descriere)

La 20 de km de orasul Campina, facand parte tot din frumoasa Vale a Prahovei se intinde Valea Doftanei, zona deosebit de pitoreasca, ferita de orice sursa de poluare (pe o raza de 30 km neexistand nici un factor de poluare a mediului), beneficiind de un regim pluviometric ponderat si o temperatura medie de aproximativ 10°C.

Satele de la poalele muntelui, bogat in paduri de conifere si foioase, ce alcatuiesc Valea Doftanei - satul Traistieni si satul Tesila – sunt situate in Depresiunea Tesila-Valea Neagra,la poalele de E-SE ale Muntilor Baiu si cele de V-SV ale Muntilor Grohotis, pe cursul superior al raului Doftana. În prezent, dupa estimarile autoritatilor exista peste 2000 de gospodarii, satele mentionate mai sus fiind mentionate in acte oficiale incepand cu 1538 si respectiv 1605.

Raul Doftana este un afluent important al celui mai renumit rau din Muntenia, Prahova. Pasul Predelus - 1295 m altitudine la 15 Km nord de Traistieni este locul de nastere al raului Doftana.

Raul Negas, de la poalele masivului cu acelasi nume, se uneste la iesirea din satul Traistieni cu raul Doftana gonind impreuna la vale spre lacul de acumulare Paltinul, unicat in Romania din punct de vedere ar formei. Barajul Paltinu, in urma caruia s-a format lacul mai sus amintit, este construit chiar la confluenta dintre doua parauri si raul Doftana. Vazut de sus, din avion, lacul de acumulare are forma unei maini cu trei degete. Barajul Paltinul este unul dintre cele mai pitoresti si atractive locuri de agrement, aflandu-se la doar cativa km de asezarile mai sus-mentionate.

In Valea Doftanei puteti vizita bisericile din Tesila si Traisteni, dar si ruinele uneia dintre cele mai vechi biserici de pe Valea Prahovei, puteti petrece clipe de neuitat pe malul Barajului Paltinu, va puteti afunda in padurile bogate de pe versantii muntilor (rezervatiile naturale de aici fiind foarte frumoase).

Valea Doftanei este locul ideal pentru cei care indragesc natura, aerul curat si prospetimea peisajului pur romanesc din tablourile marilor pictori ai secolului XIX.