OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Templars Inn

Sambata De Sus (Brasov)
Contacteaza

Oferta Paste 2020

OFERTA PASTE 2020 - 4 NOPTI - 990 lei/persoana/sejur

17.04.2020 Cină

18.04. 2020 Mic dejun, Prânz, Cină.

19.04. 2020 Mic dejun, Prânzul festiv de Paște - prelungit, preparate tradițonale de casă, nu vor lipsi: ouă rosii, ciorbiță de miel și de pui, preparate de miel, drob, porc, pui, salate, garnituri, desert (cozonac, pască). Cină  20.04. 2020 Mic dejun, Prânz - Paște, Cină

21.04. 2020 Mic dejun

La cerere se pot face și meniuri de post.

Meniul include zilnic la masa bauturi: vin, visinata, afinata, tuica, palinca, apa minerala. Oaspeții nostrii au acces nelimitat la facilitățile pensiunii: teren multisport (tenis, fotbal, volei, baschet), tenis de masă. Rezervarea - se efectuează în baza achitării unui avans de 35% prin transfer bancar, suma fiind nereturnabilă în cazul anulării rezervării.

Alte detalii - Micul dejun este servit intre orele 9:00 – 10:30 -Cuprinde: fructe, ceai, cafea, preparate din oua, preparate din carne si legume, branzeturi.

Meniul include la masa bauturi traditionale (vin de casa, tuica/palinca de casa, visinata, afinata), iar cel din Duminca Pastelui si bauturi comerciale (vodka, wiskey).

Nu este permis accesul la bucatarie, aceasta deservind exclusiv restaurantul.

La toate pachetele intrarea se face cu cina (prima masa), iesirea cu mic dejun (ultima masa). 

Patul suplimentar in camera 60 lei/zi pentru cazare cu mic dejun (doar pentru copii de 5 - 7 ani)

Pentru copii de 8-12 ani pretul este de 450 de lei. 

Pranzul si cina copiilor 5-7 ani, nu sunt incluse in pachetele de mai sus; parintii pot decide daca le comandă sau nu separat o porție intreagă sau de copil din meniul zilei.

Masa festivă poate fi comandată și pentru copii și va fi calculată la fața locului, în funcție de câte feluri servesc copii. 

Pentru copii se va organiza un atelier de pictat oua si “treasure hunt”. Check In dupa ora 15, Check Out ora 12.

* Prețul este per persoană în cameră dublă