OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Cetatea Carului

Moeciu De Jos (Brasov)
Contacteaza

Oferta de Paste 2020

Oferta de Paste 2020 

Stimați oaspeți,

Cetatea Carului vine în întâmpinarea dvs cu 2 oferte, de 4 și 5 zile, invitandu-vă totodată să descoperiți pensiunea noastră într-unul din cele mai frumoase momente din an.

Ceea ce promitem, este că ne străduim, să păstrăm aceleași standarde, cu care cei ce ne-au călcat pragul s-au obișnuit deja .

• Noi sperăm ca Paștele să fie cu vreme însorită, având posibilitatea de a aluneca pe singura pârtie de sanie artificială din zona Bran-Moieciu!

4 nopti – 990 lei/pers/sejur

5 nopti – 1190 lei/pers/sejur

• Pachetul include cazare in cameră dublă cu demi-pensiune (cazarea în regim de single este majorată cu 50%!), mic dejun tip bufet suedez ,cina la alegere din 3 variante propuse , plus masa festivă de paste -gustare de paste: drob de miel, piept de porc afumat, oua roșii, cas afumat, telemea, legume; borș de miel; friptură de miel la tavă cu cartofi gratinați;cozonac sau pască (avem alternative pentru cei care doresc alte produse decat cele mai sus mentionate ); 50 ml palinca / afinată/vișinată/pers ;250 ml/ vin/pers.

• A doua zi de Paște, ansamblul “Mugurelul” din Râșnov ne va încânta auzul si văzul cu dansuri si cântece tradiționale românești ; în aceeași seară ne vom bucura de un foc de tabără.

• Copiii de maximum 3 ani au gratuitate la cazare si la masa , 3-5,9 ani platesc un supliment de masa de 80 lei/zi/copil; 6-9,9 ani – 90 lei/zi/copil; 10-12,9 ani – 120 lei/zi/copil. La cazarea in cadrul pensiunii noastre varsta copiilor se va dovedi printr-o copie a certificatului de nastere.

Condiții de rezervare: avans 50% din pachetul de adulți . Avansul este nereturnabil in conditiile anulării rezervării și reprezintă garanția că rezervarea este onorată de ambele părți.

Pensiunea Cetatea Carului din Moeciu este alegerea ideala de vacanta pentru cupluri si familii cu copii! Alegeti acum camera dvs. si rezervati-va sejurul de Paste!

Pentru rezervari cazare si detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din site!


Va asteptam cu drag si buna dispoziție!


Cum Ne Gasiti

Locatia se afla pe DN 73 din directia Brasov (km. 99 + 220m) adica la 33 km ~ 45 min cu masina; 22 km de Râsnov; 9,3 km distanta de Castelul Bran si 2,5 km de Fundata.

Pensiunea se afla la o altitudine de 1.070 m si la o diferenta de nivel de 10m, acest lucru functionând ca o bariera fonica. Accesul se face pe drum privat.