OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Cetatea Carului

Moeciu De Jos (Brasov)
Contacteaza

Paste la Cetatea Carului

 

Stimați oaspeți,

 

Cetatea Carului vine în întâmpinarea dvs cu o ofertă care include trei nopți de cazare, invitându-vă totodată să ne descoperiți într-unul din cele mai frumoase momente din an.

 

Ceea ce promitem este că ne străduim să păstrăm aceleași standarde, cu care cei ce ne-au călcat pragul s-au obișnuit deja!

 

Noi sperăm ca Paștele să fie cu vreme însorită, având posibilitatea de a vă bucura probabil de cea mai frumoasă priveliște de pe culoarul Rucăr-Bran.

 

3 nopti/4 zile – 1095 lei/pers/sejur

 

perioada 14.04-17.04.2022

 

 

• Pachetul include cazare in cameră dublă (cazarea în regim de single este majorată cu 50%) cu demi-pensiune , mic dejun tip bufet suedez ,cina la alegere din 3 variante propuse (în ziua de Paște, cina este înlocuită de prânz festivă).

 

 Masa festivă de Paște este compusă din:

 

Gustare de paste( drob de miel, piept de porc afumat, oua roșii, cas afumat, telemea, legume), borș de miel, friptură de miel la tavă cu cartofi gratinați, cozonac sau pască (avem alternative pentru cei care doresc alte produse decat cele mai sus mentionate ), 50 ml palinca / afinată/vișinată/pers, 250 ml/ vinul casei /pers.

 

• În ziua de Paște, ansamblul “Mugurelul” din Râșnov ne va încânta auzul si văzul cu dansuri si cântece tradiționale românești. În aceeași seară ne vom bucura de un foc la vatră 

 în curtea pensiunii! 

 

• Copiii de pana in 3 ani beneficiaza de gratuitate. 

 

Pentru cei cu varsta intre 

 

3-7,9 ani pretul este de 490 lei

 

8-10,9 ani 590 lei

 

11-13,9 ani 690 lei 

 

14-15,9 ani- 890 lei 

 

  Tarifele sunt valabile pentru cazarea in camera alături de adulți, opțiunea cazării copiilor în camere individuale, presupune aplicarea unui tarif întreg indiferent de vârsta copiilor.

 

 

Condiții de rezervare: avans 50% din pachetul de adulți . Avansul este nereturnabil in conditiile anulării rezervării și reprezintă garanția că rezervarea este onorată de ambele părți.

 

Pensiunea Cetatea Carului din Moeciu este alegerea ideala de vacanță pentru cupluri si familii cu copii! Alegeti acum camera dvs. si rezervati-va sejurul de Paste!

 

Pentru rezervări si detalii vă rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos!

 

Va asteptam cu drag si buna dispoziție!

 

               

 

Cum Ne Gasiti

 

Locatia se afla pe DN 73 din directia Brasov (km. 99 + 220m) adica la 33 km ~ 45 min cu masina; 22 km de Râsnov; 9,3 km distanta de Castelul Bran si 2,5 km de Fundata.

 

Pensiunea se afla la o altitudine de 1.070 m si la o diferenta de nivel de 10m, acest lucru functionând ca o bariera fonica. Accesul se face pe drum privat.