OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Ana

Cavnic (Maramures)
Contacteaza

OFERTA PENTRU PERIOADA CRACIUNULUI

OFERTA PENTRU PERIOADA CRACIUNULUI                                                                                                      

pachetul de 3 sau 4 nopti,  de la  1500 lei la 2000 lei/ persoana.

In data de 23.dec. va asteptam cu cina porcului . In cuptor se coace paine,cozonac,fripturi,carnat, 

 
sarmale, si se impodobeste bradul , dupa slujba de Craciun la biserica vor avea loc scenetele traditionale:
 
VIflaimul, Irodul,Constantini iar la final concertul de colinzi.La intoarcerea acasa cina de Craciun va fi 
 
intrerupta de colindatorii si ceterasi in costume populare,
 
iar in zilele ce urmreaza Brondosii (oameni cu masti din piei de oaie si cu hamuri incarcate cu clopote-
 
droange ) vor alunga raul din comunitate cu galagia produsa. Masa festiva cu gustari traditionale :salata 
 
de beouf,piftie,cirnat si coaste afumate , friptura ,sarmale si nu in ultimul rand prajituri de casa si cozonaci
 
la cuptor, toate acestea stropite cu horinca traditionala de Maramures sau afinata de casa,vin si buturi 
 
racoritoare(suc de mere,socata,sirop din fructe de padure).
 
Cei ce doresc sa practice sporturi de iarna exista 7 partii de ski deservite de 4 instalatii de 
 
teleski,sau se pot da cu lenkerul (sanie specifica Cavnicului) . Pentru doritori se pot vizita biserici si 
 
manastiri din Maramures,se pot duce cu mocanita iar la cerere se pot plimba cu sanie trasa de cai.
 
 Seara pentru relaxare avem centru SPA de interior unde va puteti relaxa cu o sauna,o baie in 
 
jacuzi cu hidromasaj si/sau in bazinul cu apa termala sarata.
 
Oferta mea pentru masa , consta in:
 
 - mic dejun: bufet suedez - branzeturi (telemea, topita, de burduf,dulce proaspata,cascaval), diverse 
 
feluri de gemuri (cirese amare, afine de munte, macese), unt, platou taranesc cu produse 
 
traditionale,zacusca,salata de vinete,oua, alternative la dorinta clientului mezeluri, cremvusti, ceai, lapte 
 
si cafea;
 
 - masa principala(pranz intarziat):bufet suedez- diverse ciorbe (pui, vita, porc) si supe (cu taietei sau 
 
galuste), fripturi cu diferite garnituri si muraturi, iar ca desert prajituri de casa pe alese. Din partea casei 
 
ne vom incalzi sufletele cu o horinca(tuica) de Maramures de mere sau prune si lichior de casa din afine
 
de munte;iar ca bauturi sucuri naturale bio facute de noi :suc de mere, sirop din fructe de padure si 
 
socata.
 
Toate acestea vor fi diversificate de la o masa la alta si de la o zi la alta folosind o gama 
 
diversificata de produse (porc, vita, pasare) din productie proprie sau de la fermele din apropiere 
 
(exceptie mezelurile), fiind o imbinare intre traditional si modern, toate produse de casa, exemple: 
 
medalion vanatoresc cu sos de coacaze de padure (merisoare), cartofi scobiti umpluti cu ciuperci de 
 
padure si branza de burduf, mamaliguta cu carnat si coaste, sarmale, placinte,cozonaci si paine de 
 
casa.