OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Perla Bucovinei

Voronet (Suceava)
Contacteaza

Vacanta de poveste in Bucovina

Stim ca iti doresti o minivacanta de poveste in Bucovina! Iata oferta noastra speciala la Perla Bucovinei 4* Voronet Gura Humorului
3 nopti ( 4 zile) cazare cu demipensiune
1.450 ron/pachet pentru 2 persoane
Pachet de 3 nopti cazare in camera dubla cu masa inclusa pentru 2 persoane (3 mic dejun si 3 cine cu meniu traditional ) la pretul de 1.450 ron. La fiecare cina este inclusa o bautura traditionala din partea casei. Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, in perioadele:
03.12.2023-22.12.2023 si 07.01.2024-30.04.2024
Serviciile pot fi achitate si cu vouchere de vacanta Edenred, Sodexo si Cheque Vacances.
TEL 0724241121
Va asteptam cu drag sa petreceti zile de neuitat intr-un loc relaxant, la munte, intr-un cadru natural deosebit care doar in Voronet se poate gasi si intr-o ambianta de liniste si relaxare pe care Pensiunea Perla Bucovinei v-o ofera cu drag.
Sugestii pentru petrecerea timpului liber in zona:
 Plimbari cu sania sau trasura tarsa de cai, ATV, Buggy;
 Tenis de masa si Fussball gratuit in incinta pensiunii, acces wireless gratuit ;
 Plimbare cu Mocanita la Moldovita;
 Megatiroliana la Voronet – Gura Humorului- cea mai lunga din Europa.
 Pensiunea Perla Bucovinei 4****, situata in inima Bucovinei, este locul ideal de plecare in vizitarea Manastirilor din Bucovina si din Neamt. Intr-un circuit de 1 zi se pot vizita manastirile medievale cu fesca exterioara: Voronet, Manastirea Humorului, Sucevita, Putna, Moldovita, Arbore, Rasca, Slatina, Patrauiti, Dragomirna. Pensiunea Perla Bucovinei este un punct de plecare si in vizitele la manastirile din jud. Neamt – Agapia, Secu, Sihastrie, Cetatea Neamtului.
 Vizitarea Cetatii de Scaun a Sucevei si Muzeului Satului Bucovinean;
 Muzeul Obiceiurilor populare din Bucovina aflat in Gura Humorului
 Muzeele oualor incondeiate de la Vama si Moldovita;
 Plimbare cu telescaunul pana la foisorul de observare cu 6 etaje de pe Partia Soimul – Arinis- Gura Humorului
 Piscina acoperita de dimensiuni semiolimpice in Parcul de Agrement Arinis;
 Piscina cu apa sarata Pyramia in Gura Humorului
 Soseaua Transrarau este declarata a fi al treilea cel mai frumos drum alpin din Romania, dupa Transalpina si Transfagarasan si pe buna dreptate isi merita locul in clasament.Acesta traverseaza masivul Rarau si este unul dintre drumurile situate la mare altitudine, care ofera peisaje ce iti vor taia rasuflarea. Drumul (DJ175B) are o lungime de 28 km si leaga satele Chiril (pe latura de sud) si Pojorata (pe latura de nord), care traverseaza Muntii Rarau si urca pana la o altitudine de 1.400 m.
 Vizitarea rezervatiilor Naturale Piatra Pinului si Piatra Soimului- situate pe malul drept al raului Moldovei, drumetii pe trasee de Trekking cu ghid specializat pe obcinile din imprejurimi;
 Pădurea „Codrii Seculari de la Slătioara” este înscrisă în lista Patrimoniului Mondial unesco și mai este supranumită și „Catedrala de lemn a Bucovinei”. Se află chiar în inima Bucovinei, la poalele Rarăului și în apropiere de Giumalău. Vorbim despre una dintre cele mai întinse și bine conservate păduri virgine de fag și rășinoase (amestec) din Europa. La nivel european, e depășită doar ca vechime de o pădure virgină de rășinoase din Germania. Pot fi admirați aici arbori multiseculari gigantici. Vorbim despre molizi de până la 60 de metri și brazi de peste 50 de metri sau fagi care cresc aici la o altitudine de 1.350 de metri, cu mult în afara arealului lor natural.
Va asteptam cu drag!