OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Perla Bucovinei

Voronet (Suceava)
Contacteaza

Vacanta de iarna in Bucovina

Oferta  Speciala  la Perla Bucovinei 4* Voronet Gura Humorului 4 nopti (5 zile) cazare cu demipensiune

 1.690 ron/pachet pentru 2 persoane

Pachet de 4 nopti cazare in camera dubla cu masa inclusa pentru 2 persoane (mic dejun si cina cu meniu  traditional) la pretul de 1.690 ron. La fiecare cina este inclusa o bautura alcoolica traditionala din partea casei. Oferta este valabila in perioada 09.01 - 14.04.2022, de duminica pana joi noapte inclusiv, in limita locurilor disponibile. 

Serviciile pot fi achitate si cu vouchere de vacanta Edenred, Sodexo si Cheque Vacances.

Va asteptam cu drag sa  petreceti zile de neuitat intr-un loc relaxant, la munte, intr-un cadru natural deosebit care doar in Voronet se poate gasi si intr-o ambianta de liniste si relaxare pe care Pensiunea Perla Bucovinei v-o ofera cu drag.

 

Sugestii pentru petrecerea timpului liber in zona:

 

- Plimbari cu trasura sau sania trasa de cai, plimbari cu bicicleta, ATV, Buggy;

- Tenis de masa si Fussball gratuit in incinta pensiunii, acces wireless gratuit;

- Plimbare cu Mocanita la Moldovita;

- Megatiroliana la Voronet – Gura Humorului;

- Partia de schi Soimul din Gura Humorului (localizata la 3 km) are un grad de dificultate mediu-dificil (Soimul I) usoara (Soimul II).

- Pârtia de schi Raraul din Campulung Moldovenesc, (localizata la 35 km), are o lungime de 2.850 metri.

- Pensiunea Perla Bucovinei 4****, situata in inima Bucovinei, este locul ideal de plecare in vizitarea Manastirilor din Bucovina si din Neamt. Intr-un circuit de 1 zi se pot vizita manastirile medievale cu fesca exterioara: Voronet, Manastirea Humorului, Sucevita, Putna, Moldovita, Arbore, Rasca, Slatina, Patrauiti, Dragomirna. Pensiunea Perla Bucovinei este un punct de plecare si in vizitele la manastirile din jud. Neamt – Agapia, Secu, Sihastrie, Cetatea Neamtului.

- Vizitarea Cetatii de Scaun a Sucevei si Muzeului Satului Bucovinean;

- Muzeul Obiceiurilor populare din Bucovina aflat in Gura Humorului

- Muzeele oualor incondeiate de la Vama si Moldovita;

- Plimbare cu telescaunul pana la foisorul de observare cu 6 etaje de pe Partia Soimul – Arinis- Gura Humorului;

- Piscina acoperita de dimensiuni semiolimpice in Parcul de Agrement Arinis;

- Piscina cu apa sarata Pyramia in Gura Humorului.

- Soseaua Transrarau este declarata a fi al treilea cel mai frumos drum alpin din Romania, dupa Transalpina si Transfagarasan si pe buna dreptate isi merita locul in clasament.Acesta traverseaza masivul Rarau si este unul dintre drumurile situate la mare altitudine, care ofera peisaje ce iti vor taia rasuflarea. Drumul (DJ175B) are o lungime de 28 km si leaga satele Chiril (pe latura de sud) si Pojorata (pe latura de nord), care traverseaza Muntii Rarau si urca pana la o altitudine de 1.400 m deasupra nivelului marii.

- Vizitarea rezervatiilor Naturale Piatra Pinului si Piatra Soimului- situate pe malul drept al raului Moldovei, drumetii pe trasee de Trekking cu ghid specializat pe obcinile din imprejurimi;

 

Va asteptam cu drag!