OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Eden - cazare Harghita Covasna

Comandau (Covasna) - Transilvania

Total comentarii: 3 (Nota  2 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 3

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro Dezamagitor ,  03/12/2017

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

In primul rand descrierea nu corespunde cu realitatea. La telefon mi s-a spus ca sunt 6 camere si doua apartamente, insa unul din cele 2 apartamente era de fapt o camera cu 4 paturi. La parter este o camera unde nu functioneaza deloc dusul. La etajul 2 sunt 3 camere dintre care una cu baie proprie si doua cu baie pe hol. Intr-una din camere caloriferul nu functiona deloc. Asazisul apartament, respectiv camera cu 4 paturi se afla in alta cladire, de asemenea caldura nu functiona. Proprietarul a fost foarte agresiv la telefon. Dupa prima seara a spus ca am platit deja o noapte de cazare si daca nu ne convine putem pleca, ca el nu se supara. Pensiunea nu este ingrijita, sunt paianjeni pe pereti, lenjeria nu a fost schimbata, am gasit par in pat, nu erau prosoape in camere si nici in alta parte. In bucatarie totul miroase a vechi si statut. Restaurant exista dar este nefunctional. Locul de joaca pentru copii consta in doua leagane.
Usile la baie, in camerele unde exista baie, sunt de forma, adica niste chestii pliabile din plastic. In prima noapte, spre dimineata, am inghetat de frig intrucat nu a venit nimeni sa bage lemne in foc. Centrala era inchisa si nu avea acces decat proprietarul. In ziua in care trebuia sa plecam, la ora 9.30 am fost intrebati cand plecam, deoarece la ora 12 veneau alti turisti si trebuia sa se faca si curat intre timp.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
12/2017

ro de evitat! ,  29/01/2017

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

f murdar,învechit ?i o totala lipsa de interes din partea celor ce administreaz?.Mult? s?r?cie ?i triste?e în jur.totul dezolant.
Perioada sejurului:
1/2017

ro Deosebit ,  07/06/2012

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Este o pensiune deosebita cu servicii deosebite. iar peisajul si imprejurimile lasa cu mult in urma ceea ce vedem pe valea prahovei. Pacat ca nu mai este functionala partia
Perioada sejurului:
11/2011