OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Cabana Anda Lux - cazare Apuseni, Belis

Calatele (Cluj) - Transilvania

Total comentarii: 13 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

 Se poate plăti și cu CARDUL . Acceptam TICHETE de vacanta.  Pensiunea Anda Lux este destinata relaxari, situata intr-un decor de vis, inconjurat de o padure de brazi si o liniste totala. Copiii si adultii vor fi deopotriva fericiti, bucurandu-se de facilitatile noastre.
Dispunem de sauna, baie la ciubar din lemn cu apa calda, piscina interioara cu apa incalzita 28° (program 10-22 ), cos baschet, hamac, parculet de copii, foisor cu masa si bancute, gratar si ceaun.          Pretu pentru inchirierea integrala este de  3220 lei pe weekend .Putem oferi pat suplimentar pentru copii 35 lei pe noapte. Și atunci când se închiriază integral,  unitatea este tot în regim de pensiune (adică este cineva  în unitate pentru întreținere. Tel. 0745385336.                                          Va asteptam cu drag.                                                  

+4.0745.385.336

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Munte
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 15
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Piscina
  • Loc de joaca pt copii
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

              

 Pensiunea Anda Lux va pune la dispozitie 7 camere dispuse in doua corpuri de cladire separate. In primul corp de cladire inchiriem la etaj trei camere (4,5,6) fiecare cu TV, internet si baie proprie, iar la parter living, baie de serviciu, sauna si bucatarie complet utilata. In corpul doi, la etaj dispunem de patru camere spatioase(7,8,9,10) cu TV, internet si baie individuala plus o chicineta.

La parterul corpului doi oferim turistilor nostri o piscina cu apa încălzită 28° (program 10_22). La piscina au acces turisti din ambele corpuri de cladire ale Pensiunii Anda Lux. Unitatea mai dispune si de baie la ciubar, parculet de copii, terase cu masa si bancute, precum si loc de gratar si ceaun. Sauna si baia la ciubare sunt contra cost.

Preț pentru inchiriere integrala pe weekend 3220 lei. Putem oferi pat suplimentar pentru copii 35 lei pe noapte. Și atunci când se închiriază integral unitatea este tot în regim de pensiune (adică este cineva in unitate pentru întreținere) Unitatea este destinata relaxari. 

Va asteptam cu drag!

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: sat vacanta 2 - calatele padure340000 Calatele, Cluj

Navigare GPS: Lat. 46.73170605 Lon. 23.01402558

+4.0745.385.336

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro