OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Complex MA - cazare Marginimea Sibiului, Tara Motilor, Transalpina

Sugag (Alba) - Transilvania

Total comentarii: 1 (Nota  1 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Cu peste 20 de ani de experiență în servicii de cazare și turism, Complex MA vă pune la dispoziție unitățile sale de cazare dotate pentru cele mai exigente gusturi, unde fiecare ședere va fi o amintire plăcută. Agroturismul în România înseamnă civilizaţia tradiţională cu obiceiuri cunoscute de generaţii întregi și cu sărbători strămoşeşti, înseamnă atragerea oaspetelui prin ineditul spectacolului, înseamnă gastronomie, folclor, arte şi meşteşuguri tradiţionale.
În complexul MA vă oferim o oază de liniște și relaxare cu un climat optim pentru întâlnirile dumneavoastră de afaceri, petreceri, evenimente speciale. MA Hotels este o unitate turistică adaptată ultimelor standarde, vă pune la dispoziție personal calificat, prietenos, oricând la dispoziția dumneavoastră. Restaurantul nostru vă oferă o gamă diversificată de preparate culinare românești, însoțite de băuturi selecte și o atmosferă relaxantă.

Ambianța discretă și calitatea serviciilor vă vor oferi o binemeritată relaxare în timpul unei zile petrecute la munte, la complexul nostru de cabane din Șugag.

+4.0725967106

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Cabana
Pozitie: Munte
Cazare: Apartament, Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 45
Perioada de inchidere: 1 ianuarie - 30 aprilie, 1 octombrie - 31 decembrie
Servicii:
  • Restaurant
  • Piscina
  • Animale acceptate
  • Loc de joaca pt copii
  • Activitati teambuilding
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

MA Hotels dispune de un complex de cabane în zona șoselei Transalpina unde vă puteți petrece un weekend minunat. De asemenea, puteți organiza un Team Building, petreceri private sau pur și simplu o vacanță de vis impreună cu familia și prietenii. Situat în inima munților, complexul de cabane MA vă oferă oaza de liniște de care aveți nevoie pentru o vacanță reconfortantă și liniștită. Susurul apei, verdele proaspăt al naturii, vă vor umple inimile de energie și bună dispoziție.

Pentru ca atmosfera să fie ideală vă punem la dispoziție și două jacuzzipiscinăliving dotat cu șemineu, barmașină de gătit, precum și un grătar exterior. Fiecare cameră are baie proprie și este dotată cu televizor, dvd, receptor satelit. Complexul dispune și de o modernă sală de conferințe dotată la standarde europene oferindu-vă toate facilitățile pe care le-ați avea și în centrul orașului.

Restaurantul complexului este o construcție nouă unde ambianța rustică specifică zonei de munte vă va convinge să uitați cu totul de oraș.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Principala nr 5 - Sugag517775 Sugag, Alba

Navigare GPS: Lat. 45.77927812 Lon. 23.62590487

+4.0725967106

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro