OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea SELECT Busteni - cazare Valea Prahovei

Busteni (Prahova) - MunteniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Aflata la intrarea in orasul Busteni (cartier Poiana Tapului), la numai 50 metri de DN1 (Bucuresti - Brasov), Pensiunea "Select" va ofera ambianta ideala indiferent de scopul calatoriei dumneavoastra. Prin calitatea serviciilor sale, stil si rafinament, aceasta pensiune doreste sa devina un punct de referinta al Vaii Prahovei, pentru clientii individuali sau pentru grupuri. Pensiunea "Select" satisface cele mai exigente gusturi cu oferte avantajoase de cazare si masa adaptabile nevoilor dumneavoastra.

+4.0722221287 +4.0742221287

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Munte
Cazare: Camera, Apartament
Formule de cazare:
 • Numai cazare
Locuri: 25
Perioada de inchidere: 23 decembrie - 31 decembrie
Servicii:
 • Restaurant
 • Servicii pers. cu disabilitati
 • Loc de joaca pt copii
 • Activitati teambuilding
 • Biciclete de inchiriat
 • Carte de credit acceptata
 • Internet
 • Aer conditionat
 • Gratar in curte
 • Terasa sau foisor

Pensiunea SELECT este situata la poalele Muntilor Caraiman, la intrarea in orasul Busteni (Cartier Poiana Tapului) si dispune de 30 de locuri de cazare structurate in camere duble, triple si apartamente dotate cu baie proprie cu cabina dus, telefon, LCD / TV, balcon si un restaurant propriu cu 40 de locuri 

 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: str. N.Balcescu nr.16 - Busteni105550 Busteni, Prahova

Coordonate GPS: Lat. 45.394337 Lon. 25.53724599

Printeaza indicatiile stradale

+4.0722221287 +4.0742221287

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Activitati si imprejurimi

Pensiunea SELECT Busteni - cazare Valea Prahovei (Descriere)

Castelul Peles, fosta resedinta a regilor Romaniei, este acum muzeu international. De-a lungul timpului, acest complex de resedinte regale a devenit un fel de emblama a orasului Sinaia.
Este si unul dintre cele mai importante edificii de tip istoric din Romania, avand caracter de unicat si este, prin valoarea sa istorica si artistica, unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa celei de a doua jumatati a secolului al XIX-lea.


Babele sunt formatiuni stancoase situate in apropiere de varful Baba Mare (2292 m), situat în masivul Bucegi din Carpatii Meridionali. 
Babele sunt „martori de eroziune”, formate prin erodarea eoliana diferentiata a diferitelor strate geologice în care sunt sculptate (conglomerate cretacice) si se gasesc in imediata vecinatate a cabanei cu acelasi nume.

Situat la 2216m, Sfinxul, atrage prin forma umana pe care natura a sculptat-o de-a lungul timpului. Insa, natura nemultumindu-se doar cu o asemanare umana, parca a suflat peste el si un strop de personalitate. Bine pozitionat, cu o privire aspra, el da impresia ca supravegheaza acele plaiuri.