OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Carmen Silvae Voronet - cazare Gura Humorului, Voronet

Gura Humorului (Suceava) - Bucovina

Total comentarii: 2 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Aflata la poalele muntelui, la confluenta paraului Vornet cu raul Moldova, Pensiunea Carmen Silvae Voronet va invita sa petreceti zile minunate in mijlocul naturii, sa faceti lungi plimbari in natura, care a fost atat de darnica cu noi, sau sa petreceti impreuna cu prietenii la o serbare campeneasca in gradina pensiunii, cu foc de tabara, lautari si bunatati preparate pe gratar, protap si pirostrii dupa vechile retete ale mosilor nostri.  Asiguram de asemenea inchirieri de calesti, plimbari cu trasura sau lectii de echitatie.

+4.0725050595 +4.0740038711 +4.0230234244


Numarul de fax este:

+4.0230234244

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Munte
Cazare: Camera, Apartament
Formule de cazare:
  • Numai cazare
  • Cazare si mic dejun
Locuri: 42
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Servicii pers. cu disabilitati
  • Activitati teambuilding
  • Carte de credit acceptata
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Pensiunea dispune de 40-45 de locuri de cazare in 18 camere duble, twin si matrimoniale, si 3 apartamente moderne si confortabile. Fiecare din elegantele noastre camerele au televiziune prin cablu, internet wireless si balcon, respective baie cu dus cu hidromasaj complet utilata dupa cele mai noi standarde europene. La cerere in camerele duble va oferim paturi suplimentare pentru copii, in apartamente fiind canapele extensibile foarte confortabile. Capacitatea restaurantului nostru este de 60 de persoane, iar bucatarii nostri experimentati isi vor folosi toata priceperea si rabdarea pentru a prepara cu migala savoroasele bucate traditionale din bucataria traditionala sau internationala. Aflata la poalele muntelui, la confluenta paraului Vornet cu raul Moldova, pensiunea noastra va invita sa petreceti zile minunate in mijlocul naturii, sau sa petreceti impreuna cu prietenii la o serbare campeneasca in gradina pensiunii, cu foc de tabara, lautari si bunatati preparate pe gratar, protap si pirostrii dupa vechile retete ale mosilor nostri. Si nu in ultimul rand oferim oaspetilor nostri mari si mici ocazia de a lua lectii de echitatie , caii si poneii nostri va stau la dispozitie chiar pe domeniul pensiunii.

Oferim locatia ideala pentru desfasurarea evenimentelor de familie, aniversari, botezuri, nunti, in cadrul intim si rafinat al restaurantului nostru, iar personalul nostru este garantia unui eveniment de neuitat. Capacitatea restaurantului nostru este de 60 de persoane, iar bucatarii nostri experimentati isi vor folosi toata priceperea si rabdarea pentru a prepara cu migala savoroasele bucate traditionale din bucataria traditionala sau cea internationala.

Asiguram de asemenea toate facilitatile pentru desfasurarea impecabila a evenimentelor corporate, sala noastra de conferinte cu o capacitate de 50-60 de persoane este ideala pentru desfasurarea de prezentari, cursuri sau seminarii. Pregatim in urmatoarea perioada finalizarea unui adevarat centru de conferinte, cu toate dotarile necesare pentru desfasurarea perfecta a workshop-urilor sau simpozioanelor cu un numar mare de participanti.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Cartier Voronet, nr. 252 B - 725300 Gura Humorului, Suceava

Navigare GPS: Lat. 47.5538889 Lon. 25.8891667

+4.0725050595 +4.0740038711 +4.0230234244


Numarul de fax este:

+4.0230234244

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro