OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Maghernita - cazare Gura Humorului, Bucovina

Manastirea Humorului (Suceava) - Bucovina

Total comentarii: 6 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 6

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

Pagina 1 din 2

ro Un weekend minunat!! ,  12/09/2020

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Am fost un weekend cazati acolo cu toata familia si sincer, ne am fi dorit ca weekend ul sa fie mai lung!
Locatia superba, peisajul minunat, cabana curata cu toate utilitatile ..ne am deconectat de tot si ne am simtit minunat, o sa mai revenim cu siguranta!!
Noi o recomandam cu drag! Fam Calugaru
Perioada sejurului:
9/2020

ro o saptamana care s-a terminat prea repede ,  18/08/2020

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Nu sunt nici ruda nici asociat! Un simplu oaspete, aflat la prima primire. Am mers "la risc"; nu ca nu-mi pare rau, imi pare bine! MINUNAAAT! Casa deosebit de bine organizata, oameni mai mult decat primitori. Foarte important este si ca vecini sunt brazii, talangele vitelor, latratul prietenos al cainilor; o remarca speciala pentru cainele stapanilor: daca toti oamenii ar fi caini precum cainele lor, am trai in rai. Mergeti oameni buni acolo, daca sunteti buni; ei sunt buni. Strada (vorba vine, drumul) este curata, cu niste curti de case ?i case cum rar se vad. In ?i langa cabana, tot ce v-ati dorit ?i ce nici nu v-ati gandit (au gandit proprietarii): cuptor, lemne de foc gata taiate, aprinzatoare, computer cu muzica, fel de fel de amenajari rustice menite sa va faca sederea cat mai placuta. Nu dau note, nu se poate nota!
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Perioada sejurului:
8/2020

ro CRACIUN 2018 ,  11/06/2019

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Totul a fost ok.
Ne-am simtit foarte bine si nu ne-a deranjat nimeni.
N-am avut probleme cu caldura(ne-am facut singuri focul in semineu)sau cu apa calda.
Gazdele, foarte primitoare,ne-au asteptat in casa incalzita,au lasat cheile si nu ne-au mai deranjat. La plecare am lasat cheile pe masa.
Sa nu uit , casa a fost ornata f.frumos.
Multumim ,Gabi !
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Perioada sejurului:
12/2018

ro Raspuns sejur revelion 2017/2018 ,  05/03/2018

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Buna ziua.
Ref. la raspunsul Casei Maghernita:
In primul rand self catering nu are nicio legatura cu problemele intampinate in timpul sejurului (adjective
denoting accommodation in which the tenant or visitor provides and prepares his own food), deci nu de mancare discutam noi aici.
Daca vorbim despre autogospodarire, nu se preciza ca trebuie sa ne incalzim apa pentru dus :)... ca sa beneficiem de minime conditii de cazare.
Si da, dupa cum puteam usor banui, ati adus in discutie pana de curent care a durat o ora, dar noi acolo am avut un sejur de 3 nopti...
Referitor la sistemul audio: era specificat in utilitati, ulterior ati suprimat partea aceasta. Iar stabilizatorul de tensiune a fost instalat dupa cateva zeci de telefoane din partea noastra, nu ati venit in niciun fel in intampinarea noastra.
Cu ceva efort din partea dvs., ati putea remedia aceste probleme, astfel ca pe viitor un sejur la dvs. sa fie totusi o relaxare

» [Casa Maghernita] raspunde: dupa cum am vazut sunteti o persoana care are o mare placere de a exagera lucrurile ( auzi zeci de telefoane,ma mir ca nu ati spus sute....)
Daca ar fi doar exagerari n-ar fi nimic dar sunt si minciuni,si aici ma refer la discutiile care le-am avut telefonc in legatura cu sistemul audio.Ati stiut dinainte de a veni ca nu mai e disponibil,dar am cedat la rugamintele dv.
Oricum vad ca nici acum nu ati inteles ca un boiler electric de 100 l nu face fata la mai mult de doua dusuri consecutive (45 C) in decurs de o ora.(am specificat asta dar probabil nu ati dat importanta )
Perioada sejurului:
12/2017

ro Sejur revelion 2017 - 2018 ,  02/01/2018

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

O casa aranjata cu foarte mult bun gust, curata, situata intr-un cadru foarte linistit, departe de zgomotul orasului si dotata cu tot ce este necesar petrecerii unei vacante.
Cu toate acestea dorim sa semnalam câteva din problemele întâmpinate:
1. Apa calda care se pare ca provine dintr-un boiler care initial avea 100 de litri si ulterior in urma discutiilor contradictorii cu proprietarii de 70 de litri....nu face fata unor simple dusuri facute de cei cazati (in cazul acesta la capacitate maxima, si anume 8 persoane), astfel încât în seara de revelion o parte din noi au ramas nespalati....
2. Caldura de la semineu nu ajunge in camera. În decurs de 3 zile (timp in care afara a fost cald...spre norocul nostru) caloriferele din camere nu s-au încalzit aproape deloc
3. Curentul are fluctuatii si nu sustine nici macar muzica la un sistem audio (A trebuit sa punem un regulator de tensiune ca sa putem avea muzica de revelion...)
In aceste conditii semnalate de noi, proprietarii nu au fost cooperanti....ba mai mult au spus ca nu ne pot ajuta...ca putem sta si fara muzica si chiar si fara sa ne spalam :)))
Pe aceasta cale ne cerem scuze pentru deranjul creat :)
» [Casa Maghernita] raspunde: Cu tot respectul pe care il am pentru cei ce-mi trec pragul trebuie sa mentionez ca exista persoane care nu sunt pregatite si nu inteleg pe deplin ce inseamna selfcatering sau pe romaneste autogospodarire in grup.
Cu un grup de oameni, in care apar disensiuni si conflicte din prima zi,care nu reusesc sa comunice nici macar intre ei,este foarte greu sa te intelegi.
Imi pare nespus de rau ca unii oameni nu fac diferenta intre o situatie neprevazuta (explozia transformatorului electric din localitate, care a afectat in mod direct toate echipamentele electrice-boiler,termnosemineu,etc) si o situatie normala.Exista carcotasi care iti fac o vina din orice,daca bate vantul prea tare sau este innorat.
In momentul in care nu intelegi niste chestii elementare,si anume ca boilerul electric (care face apa calda) nu are cum sa functioneze (fie el de 70 L sau de 100 L)daca este pana de curent si te ancapatinezi sa crezi ca e vina proprietarului atunci ce sa mai zic....

Daca cineva iti face o vina pana si din faptul ca pui la dispozitie linie audio (nespecificat in facilitati)si ea nu a functionat la parametrii normali (fluctuatii de tensiune din cauzele mai sus amintite) si daca esti criticat pentru ca icerci sa ajuti(cu un stabilizator de tensiune care a remediat situatia),te intrebi pe buna dreptate daca acel cineva nu incearca sa-si reverse frustrarile personale,asupra ta.
Daca nu ar fi fost o pana de curent generala(intreaga localitate)cu urmarile produse mi-as fi asumat toate criticile dar ....nu pot sa-mi cer scuze pentru un lucru care depinde de hazard.
Singurul lucru pe care pot sa-l fac este sa-mi selectez mai atent oamenii ce-mi trec pragul.
Perioada sejurului:
12/2017