OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Maghernita - cazare Gura Humorului

Manastirea Humorului (Suceava) - Bucovina

Total comentarii: 2 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 2

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro Sejur revelion 2017 - 2018 ,  02/01/2018

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

O casa aranjata cu foarte mult bun gust, curata, situata intr-un cadru foarte linistit, departe de zgomotul orasului si dotata cu tot ce este necesar petrecerii unei vacante.
Cu toate acestea dorim sa semnalam câteva din problemele întâmpinate:
1. Apa calda care se pare ca provine dintr-un boiler care initial avea 100 de litri si ulterior in urma discutiilor contradictorii cu proprietarii de 70 de litri....nu face fata unor simple dusuri facute de cei cazati (in cazul acesta la capacitate maxima, si anume 8 persoane), astfel încât în seara de revelion o parte din noi au ramas nespalati....
2. Caldura de la semineu nu ajunge in camera. În decurs de 3 zile (timp in care afara a fost cald...spre norocul nostru) caloriferele din camere nu s-au încalzit aproape deloc
3. Curentul are fluctuatii si nu sustine nici macar muzica la un sistem audio (A trebuit sa punem un regulator de tensiune ca sa putem avea muzica de revelion...)
In aceste conditii semnalate de noi, proprietarii nu au fost cooperanti....ba mai mult au spus ca nu ne pot ajuta...ca putem sta si fara muzica si chiar si fara sa ne spalam :)))
Pe aceasta cale ne cerem scuze pentru deranjul creat :)
» [Casa Maghernita] raspunde: Cu tot respectul pe care il am pentru cei ce-mi trec pragul trebuie sa mentionez ca exista persoane care nu sunt pregatite si nu inteleg pe deplin ce inseamna selfcatering sau pe romaneste autogospodarire in grup.
Cu un grup de oameni, in care apar disensiuni si conflicte din prima zi,care nu reusesc sa comunice nici macar intre ei,este foarte greu sa te intelegi.
Imi pare nespus de rau ca unii oameni nu fac diferenta intre o situatie neprevazuta (explozia transformatorului electric din localitate, care a afectat in mod direct toate echipamentele electrice-boiler,termnosemineu,etc) si o situatie normala.Exista carcotasi care iti fac o vina din orice,daca bate vantul prea tare sau este innorat.
In momentul in care nu intelegi niste chestii elementare,si anume ca boilerul electric (care face apa calda) nu are cum sa functioneze (fie el de 70 L sau de 100 L)daca este pana de curent si te ancapatinezi sa crezi ca e vina proprietarului atunci ce sa mai zic....

Daca cineva iti face o vina pana si din faptul ca pui la dispozitie linie audio (nespecificat in facilitati)si ea nu a functionat la parametrii normali (fluctuatii de tensiune din cauzele mai sus amintite) si daca esti criticat pentru ca icerci sa ajuti(cu un stabilizator de tensiune care a remediat situatia),te intrebi pe buna dreptate daca acel cineva nu incearca sa-si reverse frustrarile personale,asupra ta.
Daca nu ar fi fost o pana de curent generala(intreaga localitate)cu urmarile produse mi-as fi asumat toate criticile dar ....nu pot sa-mi cer scuze pentru un lucru care depinde de hazard.
Singurul lucru pe care pot sa-l fac este sa-mi selectez mai atent oamenii ce-mi trec pragul.
Perioada sejurului:
12/2017

ro relaxare in natura ,  07/02/2013

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

N-ea placut foarte mult amplasamentul,peisajul si faptul ca nu am fost deranjati de nimeni.Am gasit hribi chiar langa casa.
Vila este confortabila si aranjata cu bun gust.
Cu siguranta vom reveni.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Perioada sejurului:
8/2012