OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna septembrie

Luna Septembrie numita Rapciune sau Vinitel mai are o denumire populara interesanta, i se mai spune si Cumpanar. Denumirea vine de la faptul ca in 23 septembrie are loc echinoctiul de toamna..Si pentru ca zile sunt inca lungi si calde va sugeram 5 idei de calatorie pentru minunata luna septembrie. Culori calde, gusturi pline de savoare, fructe, must..

1 - 3 Septembrie 2017 - Awake Festival - Gornesti - Mures

Pentru iubitorii de muzica, arta si vacanta: pe domeniul Teleki din Gornesti, Mures festivalul AWAKE isi incepe povestea in weekendul 1 – 3 septembrie 2017. Isi propune trei zile in care participantii se vor putea bucura de concerte si party-uri, vor putea petrece pana in zori alaturi de prieteni vechi si noi, isi vor putea exprima liber creativitatea sau vor putea lenevi fara remuscari la umbra copacilor.


Amplasat in inima Transilvaniei, domeniul Teleki din Gornesti include un parc dendrologic de 6.5 ha, cu arbori seculari si poienite incantatoare, ce inconjoara castelul Teleki, monument arhitectural din secolul al XVIII-lea, supranumit de localnici "cel mai frumos castel din Ardeal".

(vezi Pensiuni Mures, Cazare Mures)

9 - 15 Septembrie 2017 - 25 de ore de teatru non stop - ediția a VII-a - Sibiu

In 9-10 septembrie 2017 va avea loc, la Sibiu, a VII-a editie a maratonului teatral "25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP". Se va juca TEATRU non-stop, timp de 25 de ore.
Si pentu ca e prima editie tomnateca, maratonul va fi urmat de 5 zile de recuperare...prin TEATRU evident.


Spectacole, conferinte, ateliere, recitaluri, happening-uri, muzica live, performance-uri.
Rezistam! Pentru bun gust. Pentru normalitate. Pentru dialog. Pentru amorul artei. Suna desuet. Dar asa e. Suntem amorezati de arta teatrului. Suntem amorezati de festivalul nostru. Amor.

(vezi Pensiuni Sibiu, Cazare Sibiu)

15 - 16 Septembrie 2017 - ABC La Aeroport Festival 2017 - Arad

Organzizatorii ne spun ca daca anul trecut, ABC la aeroport a fost frumos, in 2017 va fi extraordinar! Ne asteapta 2 zile si 2 nopti de festival. ABC is ready to fly!

Lineup:
Subcarpati         ParazitiiOfficial
Zdob si Zdub     SpectraSoul
Janeret              Dub Motion
Baba Stiltz         Joey Daniel
S.P.Y                 Bella Sarris
Suciu                Omul cu sobolani
Alternosfera       trupa TAXI
DJ SHIVER

(vezi Pensiuni Arad, Cazare Arad)

21 - 24 Septembrie - Carpathian MTB EPIC - Cheile Gradistei - Brasov

In perioada 21 - 24 septembrie CARPATHIAN MTB EPIC va oferi o experienta memorabila oricarui ciclist care indrazneste sa exploreze o zona considerata a fi una dintre ultimele regiuni salbatice din Europa.


Programul competitiei cuprinde doua optiuni de curse, o experienta unica de 4 zile denumita '4 day EPIC' sau o propvocare de 1 zi denumita '1 day Challenge'.
In total 157 km de MTB adevarat si 5.750 m de urcari EPICE!! Mai multe detalii aici.

(vezi Pensiuni Brasov, Cazare Brasov)

28 Septembrie - 01 Octombrie - Maramures Balloon Fiesta 2017 - Maramures

Maramures Balloon Fiesta este un festival internațional de baloane cu aer cald care promoveaza frumusetea, valorile culturale ale Maramuresului si spectaculozitatea si magia zborului.


Festivalul este organizat pentru maramureseni, dar si pentru romanii de pretutindeni, pentru turistii si vizitatorii straini, evolutia acestor impresionante aparate de zbor fiind un spectacol vizual de exceptie care nu se intalneste oriunde.


(vezi Pensiuni Maramures, Cazare Maramures)