OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna octombrie

Luna Octombrie sau Brumarel este luna in care copacii se scutura de frunze, apare prima bruma iar in aer incepe sa se simta frigul. Pe dealuri si in paduri covorul de frunze galbui-aramii ne inspira melancolie si nostalgia unei veri deja duse..

29.09 - 01.10.2017 - ClujTronic - Cluj Napoca

Muzica electronica, arta vizuala, jocuri digitale si instalatii interactive - festivalul de electro-arta Clujotronic le are pe toate!!
Ajuns la a 6-a editie, festivalul reprezinta un amestec unic de arta si tehnologie, prezentat intr-o varietate de proiecte inovatoare de catre artistii internationali. Se creaza astfel o platforma interactiva pentru mintile creative ale artistilor din Romania, Germania si Franta.


Publicul larg este invitat sa se alature pentru concerte, discutii interesante, spectacole inovatoare si o expozitie de jocuri video.
Cele mai importante momente ale Clujotronic vor fi spectacolul "Trepied One" de Sonic Robots din Berlin si "Hakanaï" de catre artistii francezi digitali Adrien M. si Claire B plus concertele Baba Dochia and Yvat.

(vezi Pensiuni Cluj, Cazare Cluj)

5 - 8 Octombrie 2017 - Festivalul Castanelor - Baia Mare

In perioada 5-8 octombrie va avea loc editia a XXV a Festivalului Castanelor, un eveniment de traditie al orasului Baia Mare! Pe parcursul celor patru zile de festival vor avea loc evenimente deosebite, toate grupate sub umbrela Festivalului Castanelor.


Artisti precum Thomas Anders & Modern Talking Band, Goran Bregovic & Band, Andra, Delia, Smiley, Carla`s Dreams sau Holograf vor concerta in octombrie 2017

(vezi Pensiuni Baia Mare, Cazare Baia Mare)

14 - 15 Octombrie 2017 - Targul de toamna - Sfantu Gheorghe - Covasna

Anul acesta, in perioada 14 - 15 octombrie la Sfantu Gheorghe are loc Targul de Toamna unde sunteti asteptati sa va intalniti cu mesteri populari si producatori traditionali din imprejurimi care vor prezenta publicului produsele specifice zonei realizate in mod traditional.


Targul devenit deja traditie va fi completat de o oferta complexa de programe gastronomice unde se vor putea gusta si cumpara celebrii cozonaci secuiesti - kürtőskalács, painea de cartofi, langosi, castanele prajite, turta dulce si multe alte produse naturale..

(vezi Pensiuni Covasna, Cazare Covasna)

20 - 22 Septembrie - FilmStud 2017 - Iasi

Festivalul National de Film de Scurtmetraj FILMSTUD ajuns la editia a VIII-a, se va desfasura pe parcursul a 3 zile la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.
Noutatea de anul acesta este sectiunea de scurtmetraj minoritati, unde concurentii isi pot prezenta creativitatea in acest domeniu.


Acest festival sustine tinerii pasionati de film de scurtmetraj si incurajeaza consumul de scurtmetraje de calitate in randul studentilor si elevilor, in special.
Scopul festivalului consta in promovarea atat a tinerilor pasionati, cat si a tinerilor care studiaza arta cinematografica, oferindu-le acestora sansa de a-si proiecta filmul in cadrul unui festival.

(vezi Pensiuni Iasi, Cazare Iasi)

28 Octombrie - Maratonul Dunarii 2017 - Prundu- Giurgiu

Lantul bine uns al sezonului Riders Club isi incheie tura la Maratonul Dunarii, un ultim dans al anului pentru cei care isi gasesc pe doua roti chemarea. Coline abrupte si campuri intinse, inchegate atent de Razvan Juganaru, vor ajuta orice iubitor de natura sa se bucure intr-o singura cursa de toate frumusetile malului din nord al batranului fluviu.


Dupa o cursa pe cinste, fiecare concurent se va putea delecta cu un pahar de vin fiert, produs din roadele podgoriilor locale, ce va lega mai bine povestile de la competitiile de peste an, la fel ca si planurile pentru 2018.

(vezi Pensiuni Muntenia, Cazare Muntenia)