OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna decembrie 2017

5 idei, 5 inspiratii pentru a calatorii in luna decembrie..Gaseste ideea potrivita intr-una din cele 5 destinatii de calatorie pentru luna decembrie.. vei putea sa te intalnesti cu Mos Craciun sau sa astepti venirea Noului An pe partia de ski..

1 - 3 Decembrie - #GetUnited 2017 - Arena Platos - Paltinis

1 decembrie, #GetUnited 2017: aduce impreuna toti prietenii Arenei Platos Paltinis, pentru a celebra deschiderea unui nou sezon de iarna.Activitati distractive: Jam Session Ski & Snowboard Jibbing.

Ski & Snowboard jibbing platform:
Down rail
Down box
Gap to flat rail

Partyyyyy on, in Apres Ski Bar, cu:
DJ STF
DJ FunkyDrop

(Pensiuni Paltinis, Cazare Paltinis)

8 - 9 Decembrie - Festivalului concurs de muzica folk Medias-Cetate Seculara 2017 - Medias

Cea de-a 34 editie a festivalului-concurs de muzica folk "Medias-Cetate Seculara" va avea loc in perioada 8-9 Decembrie 2017 la Sala Traube din Medias. Organizatorii, Primaria Medias in parteneriat cu Asociatia Culturala Medias-Cetate Seculara au placerea de a anunta perioada de inscriere in concurs si programul evenimentului http://medias-cetateseculara.ro/2017/(Pensiuni Medias, Cazare Medias)

16 - 17 Decembrie - "Venin - Frumuseti de neatins" Poiana Brasov - Brasov

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" va invita in perioada 1 noiembrie 2017 – 31 martie 2018 sa vizitati expozitia temporara "Venin – frumuseti de neatins", de data aceasta la Centrul de Agrement si Divertisment din Poiana Brasov.

Va provocam sa lasati prejudecatile si teama de animalele veninoase la poarta Centrului de Agrement si Divertisment din Poiana Brasov si sa descoperiti frumusetea unica a exponatelor noastre vii. Nu sunt specii pe care ai dori sa le intalnesti in mediul natural, dar le poti admira in siguranta expozitiei noastre, deoarece aceste vietati extrem de interesante provin din locuri exotice si greu accesibile noua. Va invitam sa profitati de aceasta oportunitate si sa aflati de ce aceste frumuseti nu pot fi atinse, ci doar privite in expozitia noastra.

(Pensiuni Brasov, Cazare Brasov)

23 - 26 Decembrie - Targul de Craciun Sibiu 2017

In acest weekend puteti da o fuga la Targul de Craciun din Sibiu ajuns la a 11a editie.

Inaugurat in 17 noiembrie, aceasta editie reuneste peste 90 de expozanti din tara si strainatate, cel mai mare numar de pana acum, dar si atractii numeroase pentru copii.

Pe langa toate acestea, conceptul de iluminat este unul deosebit – o proiectie grandioasa pe toate cladirile din Piata Mare va face ca centrul Sibiului sa fie probabil cel mai luminos din tara.

(Pensiuni Sibiu, Cazare Sibiu)

30 - 31 Decembrie - Revelion pe partia Clabucet la Perfect Winter Predeal 2017-2018

In ultimul weekend al acestui an, puteti alege sa participati in 31 decembrie la Revelionul organizat pe partia Clabucet in cadrul editiei "Perfect Winter Predeal 2017-2018" din statiunea Predeal.

Asa cum ati fost obisnuiti de ceva ani, in sezonul de iarna statiunea Predeal, devine principala destinatie in care gasiti ceva de facut in fiecare zi, fie sarbatoare sau weekend..

(Pensiuni Valea Prahovei, Cazare Valea Prahovei)