OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna august

Luna August sau luna lui Gustar, este luna zilelor fierbiti de vara. Vacanta este in plina desfasurarea iar evenimentele se tin lant!

3 - 6 August 2017 - Untold - Cluj

Descopera Untold in 4 zile si 4 nopti pline de magie, sunet si imagine. Unii dintre cei mai buni artisti din lume vor urca pe scena festivalului. Astfel vor fi prezenti in perioada 3-6 august: Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Axwell & Ingroso si Steve Aoki.


(vezi Pensiuni Cluj, Cazare Cluj)

 

10 - 13 August 2017 - Rockstadt Extreme Fest 2017 - Rasnov

Editia cu numarul 5 a Rockstadt Extreme Fest se va desfasura in perioada 10-13 august. Locul de desfasurare va fi Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.
La fel ca si precedentele editii, nu vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce vor asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.(vezi Pensiuni Rasnov, Cazare Rasnov)


17 - 20 August - Zilele Nordului - Darabani

A patra ediție a Zilelor Nordului va avea loc în perioada 17-20 august 2017. Va fi cea mai spectaculoasa editie de pana acum. Iti dam intalnire la un festival de muzica, arte si calatorii gazduit la Darabani, pe coltul celor trei frontiere: Romania, Ucraina si Republica Moldova.


(vezi Pensiuni Bucovina, Cazare Bucovina)

 

25 - 26 August - FolkFest Remember Costinesti - Costinesti

In zilele de 25 si 26 august, la White Horse Rock'n Roll Costinesti va avea loc Editia I a FOLKFest REMEMBER Costinesti.
Acest festival reprezinta un proiect ce isi doreste sa readuca in atentia publicului povestea boema a Costinestiului de altadata, vremuri in care folkul si atmosfera indusa de el creasera din aceasta zona turistica o destinatie obligatorie a vacantelor pe litoralul romanesc.(vezi Pensiuni Litoral, Cazare Litoral)


26 August - 27 August 2017 - Martonul Olteniei, Ramnicu Valcea

Maratonul Olteniei pune pentru al 5-lea an consecutiv Ramnicu Valcea pe harta marilor competitii de MTB si alergare montana si lanseaza invitatia tuturor iubitorilor de sport in aer liber de a intra in ritmul naturii si al faptelor bune.


(vezi Pensiuni Ramnicu Valcea, Cazare Ramnicu Valcea)