OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Paraul Rece - cazare Fagaras, Transfagarasan, Balea

Cartisoara (Sibiu) - Transilvania

Total comentarii: 3 (Nota  1 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 3

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro nerecomandat ,  03/06/2015

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Patronii nu ofera apa calda si nici incalzire.Prosoape vechi si urate.Bai mari, dar doar cu cada, fara dus, oricum degeaba in lipsa apei incalzite.Nu se elibereaza bon fiscal ori factura.Preturi de 3 stele, dar conditii de una singura, poate nici atat.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
5/2015

ro Horror! ,  23/01/2015

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Fusesem la aceasta cabana in urma cu vreo 2 ani, vara si ne placuse. Mancare gustoasa, nu cu pretentii, dar f. buna si camera curata, cu baie - exact ce ne doream pt. a face o tura de Fagaras, dar si cu ceva confort. Avand aceasta amintire, am zis sa incercam si acum, in ianuarie. Nu am fost inspirati deloc. Preturile au ramas bune - si la cazare si la mancare. Contactez proprietarul, imi spune ca ne poate caza si ca ma suna a doua zi sa ne spuna pretul de cazare + masa. Nu ma suna. Il sun eu din nou - trebuia sa-mi dau seama ca eu semn! Intreb daca n-au ceva nunti, botezuri, cumetrii prin week-end fiindca stiu ca nu vom putea dormi daca se organizeaza asa ceva. Imi spune ca e o mica petrecere dar de zi intr-o sala adiacenta si ca nu ne va deranja deloc. De asemenea, ca putem lua mesele la pensiune! Ajungem vineri seara, la 7:45. Un ospatar, singurul om din pensiune, ne spune ca bucatarul a plecat, dar ca ne incalzeste el o ciorba. Ok. Pretul din meniu nu corespunde cu cel de pe bon; ii spun; imi spune ca el nu are ce face si sa anunt eu proprietarul!!!? A doua zi incepe tambalaul, si in sala cu pricina (de care mi se spusese) dar si in restaurantul de jos, care nu e separat de zona de camere. Ok, trecem peste si inghitim. Pe la 12 noaptea totusi nu mai rezist si ma duc jos la ei - inceteaza intr-un sfarsit. Duminica: coboram sa luam cina pe la 7:30. Acelasi ospatar: bucatarul a plecat! Pai bine dle, dare de ce nu ne-ai spus si noua, ca suntem singurii clienti din toata cabana! El: trebuia sa coborati mai devreme!!!! Cand, zic eu? El: dar eu stiu; bucatarul vine cand vrea si pleaca cand vrea!!!! Parca eram intr-un roman de Kafka; nu-mi venea sa-mi cred urechilor. Ne incalzeste pt. a 2-a oara o ciroba. Ii mai spunem o data, ca si in zilele precedente ca vom avea nevoie de factura sau bon de cazare. Da, da, da. Luni dimineata: ne faceti o factura sau bon? El: "Eu? Nu - nu stiu sa fac factrusi si bon nu pot da pe cazare." Din nou mi se pare ca nu aud bine. Pai bine dle, nu ti-am zis toate zilele astea ca luni dimineata o sa avem nevoie de asa ceva? F. suparat incepe sa dea niste telfefoane. Va veni cineva de la Arpasu, sa scrie o factura. Apare dupa vreo 15 min. I-a luat 30 min. pe ceas sa scrie factura!!! Nu glumesc. Nu tu "buna ziua", nu tu "Cum v-ati simtit" . De fapt banuiesc ca stiu exact cum ne-am simtit!!! Mai bine ziceau de la inceput ca e inchisa cabana, daca nu au nici chef nici posibilitatea sa te serveasca! Pacat - aceasta sedere a sters cu totul impresia buna pe care ma avut-o acu' cativa ani.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Restaurant:
Perioada sejurului:
1/2015

ro cazare ,  14/07/2014

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Nu va cazati la aceasta pensiune, foarte multa galagie, mancare proasta si personal slab instruit. Daca va doriti un concediu relaxant evitati aceasta pensiune !
Perioada sejurului:
7/2014