OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Restaurant Tudor - cazare Rasnov

Rasnov (Brasov) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Aici, la Pensiunea Tudor, unde aerul este curat, muntii din jur cu dealurile impadurite si luncile inverzite strabatute de izvoare limpezi, alcatuiesc peisaje pe care ai vrea sa vii sa le contempli, sa te relaxezi cu familia, colegii sau prietenii.

Daca te-ai saturat de inghesuiala, forfota,de priviri indiscrete, intr-un cuvant de oras,vino la noi! Este de ajuns o data sa ne vizitezi si, fi convins ca te vei intoarce.

+4.0745655551 +4.0745255550 +4.0747255550

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Munte
Cazare: Camera, Apartament
Formule de cazare:
  • Numai cazare
  • Demipensiune
Locuri: 51
Perioada de inchidere: 1 ianuarie - 3 ianuarie, 24 decembrie - 27 decembrie, 30 decembrie - 31 decembrie
Servicii:
  • Restaurant
  • Loc de joaca pt copii
  • Biciclete de inchiriat
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Situata la 160 km de Bucuresti si la numai 18 km de Predeal pe cea mai frumoasa vale marginita de Masivul Bucegi si Postavaru, de-a lungul drumului de coborare de la Paraul Rece catre Rasnov .

Pensiunea Restaurant Tudor este alcatuita din 21 camere : 15 duble , 3 triple si 3 apartamente , dotate la nivel de 3 *** , cu o capacitate totala de cazare de 51 locuri .

Restaurantul este situat la parterul pensiunii si are o capacitate maxima  de 150 locuri .

Bucataria noastra este mandria noastra; locul curat unde sunt preparate mancarurile, pe care tu si ai tai veti dori sa le incercati. Bauturile de toate felurile va vor mentine buna dispozitie fie ca te afli pe terasele camerelor, sau pe terasa restaurantului, ori in gradina la foisor.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Str. Dn73a Rasnov - Predeal - 505400 Rasnov, Brasov

Coordonate GPS: Lat. 45.55468893 Lon. 25.48004150

Printeaza indicatiile stradale

+4.0745655551 +4.0745255550 +4.0747255550

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Activitati si imprejurimi

Pensiunea Restaurant Tudor - cazare Rasnov (Descriere)

Cheile Dambovicioarei- sunt o componenta insemnata a celui mai mare complex de chei din tara, care insumeaza peste 20 de chei, cu o lungime totala de peste 30 km. Adancirea paraului Dambovicioara in calcarele jurasice ale Pietrei Craiului a generat un sector de chei lung de peste 8 km, cu aspectul unui veritabil canion, taiat in stiva de roci a podurilor calcaroase din partea terminala a masivului.

Cetatea Rasnov este cea mai mare cetate taraneasca din sud-estul Transilvaniei. A fost ridicata in secolul XIII si a ajutat la apararea locuitorilor din Tara Barsei timp de mai multe secole.

Castelul Bran este cea mai vestita fortareata, datorita in principal legendei care spune ca aceasta ar fi fost resedinta contelui vampir Dracula. Construit in sec. XIV, castelul reprezinta principalul punct de atractie al zonei

Muzeul etnografic in aer liber a fost amenajat în parcul din vecinatatea Castelului Bran. In acest muzeu au fost aduse si reconstituite unele din cele mai vechi si mai tipice constructii din zona Tara Barsei.

Biserica din Cheia - Moeciu de Sus Biserica Adormirea Maicii Domnului din Cheia construita in 1813 din piatra de rau, lana tigaie (in loc de mortar) si var.

Parcul National Piatra Craiului- este situat in raza judetelor Brasov si Arges, respectiv a localitatilor Zarnesti, Moeciu, Rucar si Dambovicioara, incluzind masivul Piatra Craiului si o zona cuprinzand Cheile Dambovitei si Cheile Ghimbavului. Situat in Carpatii Meridionali, parcul cuprinde masivul de circa 25 km lungime intre Zarnesti si Rucar, fiind delimitat de culoarul Bran-Rucar si raul Dambovicioara la est si sud-est, de raurile Dambovita si Tamas la est si de raul Barsa la nord. Accesul in masiv se poate face fie prin Plaiul Foii sau prin Curmatura.