OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Milenium Residence - cazare Rucar - Bran, Moeciu, Bran

Bran (Brasov) - Transilvania

Total comentarii: 3 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

O destinatie superba de vacanta Vila Pensiune Milenium Residence din Bran - Predelut, va invita intr-o atmosfera traditionala, in intimitate, discretie si confort, oferind servicii cu profesionalism, stil si eleganta, sa petreceti clipe minunate alaturi de familie si prieteni.

+4.0740025585

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Munte
Cazare: Toata cladirea
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 10
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Loc de joaca pt copii
  • Activitati teambuilding
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Situata la poalele padurii Pensiunea Milenium Residence este o casa de vacanta cu stil, spatioasa cu 4 dormitoare duble cu baie proprie, un dormitor pentru copii, bar si living spatios cu semineu, bucatarie complet utilata unde se prepara mancaruri delicioase cu produse naturale din zona Bran de catre bucatareasa noastra sau chiar de oaspeti - o vila ideala pentru vacanta cu famila, prietenii sau luna de miere.  De asemenea, vila este dotata cu sistem de aer conditionat.

In cadrul pensiunii noastre, oaspetii pot degusta si cumpara sucul de mere MERONI, produs cu tehnologie germana, 100 % natural. De asmenea, se pot face degustari de palnica si vin, produse naturale procurate din zona Bran - Moeciu.

Puteti face tot ce doriti sau sa stati sa leneviti. Team building, seminarii, conferinte sau gratar, relaxare, excursii si comtemplarea naturii. 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Str. Padina 27 - Bran, Brasov

Coordonate GPS: Lat. 45.5215 Lon. 25.3627

Printeaza indicatiile stradale

+4.0740025585

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Activitati si imprejurimi

Pensiunea Milenium Residence - cazare Rucar - Bran, Moeciu, Bran (Descriere)

Cheile Dambovicioarei- sunt o componenta insemnata a celui mai mare complex de chei din tara, care insumeaza peste 20 de chei, cu o lungime totala de peste 30 km. Adancirea paraului Dambovicioara in calcarele jurasice ale Pietrei Craiului a generat un sector de chei lung de peste 8 km, cu aspectul unui veritabil canion, taiat in stiva de roci a podurilor calcaroase din partea terminala a masivului.

Cetatea Rasnov este cea mai mare cetate taraneasca din sud-estul Transilvaniei. A fost ridicata in secolul XIII si a ajutat la apararea locuitorilor din Tara Barsei timp de mai multe secole.

Castelul Bran este cea mai vestita fortareata, datorita in principal legendei care spune ca aceasta ar fi fost resedinta contelui vampir Dracula. Construit in sec. XIV, castelul reprezinta principalul punct de atractie al zonei

Muzeul etnografic in aer liber a fost amenajat în parcul din vecinatatea Castelului Bran. In acest muzeu au fost aduse si reconstituite unele din cele mai vechi si mai tipice constructii din zona Tara Barsei.

Biserica din Cheia - Moeciu de Sus Biserica Adormirea Maicii Domnului din Cheia construita in 1813 din piatra de rau, lana tigaie (in loc de mortar) si var.

Parcul National Piatra Craiului- este situat in raza judetelor Brasov si Arges, respectiv a localitatilor Zarnesti, Moeciu, Rucar si Dambovicioara, incluzind masivul Piatra Craiului si o zona cuprinzand Cheile Dambovitei si Cheile Ghimbavului. Situat in Carpatii Meridionali, parcul cuprinde masivul de circa 25 km lungime intre Zarnesti si Rucar, fiind delimitat de culoarul Bran-Rucar si raul Dambovicioara la est si sud-est, de raurile Dambovita si Tamas la est si de raul Barsa la nord. Accesul in masiv se poate face fie prin Plaiul Foii sau prin Curmatura.