OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Cabana Barlogul Ursilor - cazare Fagaras

Sinca Noua (Brasov) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite
Cabana Barlogul Ursilor - cazare Fagaras (Activitati si imprejurimi)

Cabana Barlogul Ursilor - cazare Fagaras (Activitati si imprejurimi)


 Templul Ursitoarelor(la 5 km) - Manastirea rupestra Sinca Veche este un vechi lacas de cult ce se afla la Sinca Veche, in cotul format de Muntii Fagaras si Perisani, la 45 de kilometri de Brasov si la 22 de kilometri de Fagaras. Locasul de cult se gaseste langa comuna Sinca Veche, sub dealul Plesu. 
 Cetatea Rasnov(la 20 km)- s-a numit “Cetate Taraneasca” deoarece principala ocupatie a constructorilor era agricultura. Cetatile taranesti au facut parte dintr-un sistem de aparare al localitatilor transilvanene expuse invaziilor.
 Castelul Bran(la 25 km)- Ini?ial, castelul Bran a fost o cetate de „trecatoare” cu scop militar, patrulatera neregulata. În timp, cetatea a suferit numeroase modificari cum ar fi: adaugarea turnului de sud (în 1622 dupa planurile principelui Gabriel Bethlen), construc?ia unui turn dreptunghiular la est, iar între 1883 ?i 1886 acoperi?ul a fost îmbracat cu ?igla.

Cetatea a fost transformata în castel în anul 1920 pe când era în proprietatea reginei Maria, perioada în care s-au realizat cele mai importante lucrari de restaurare.

 Trasee turistice pe Muntii Fagaras acces usor catre Cabana Plaiul Foii Zarnesti.

Servicii

Atractii in apropiere:
  • Situri istorice si artistice
Sport si activitati in imprejurimi:
  • Pescuit