OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Roua de Munte - cazare Bistrita

Sant (Bistrita Nasaud) - Transilvania

Total comentarii: 7 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Amplasata pe Valea Mariilor, la 10 km de comuna Sant, in mijlocul padurii de conifere si foioase, departe de cotidian si de zgomotul soselei, Pensiunea Roua de Munte este una dintre cele mai inspirate destinatii de vacanta din Muntii Rodnei.

+4.0729843906

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Casa de vacanta
Pozitie: Munte
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 25
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Activitati teambuilding
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor


Cu o capacitate de cazare de 35 locuri, oferim servicii de 3* si garantia unui sejur de neuitat. Camerele sunt dotate cu baie la camera, iar restaurantul pensiunii are o capacitate de 100 locuri. Mai dispunem de o terasa unde se poate servi minul dejun in aer liber si de o sala de conferinta cu o capacitate de 50 locuri. 

Aici se pot servi preparate culinare din bucataria traditionala si se pot organiza programe traditionale speciale pentru grupuri. 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Str. Principala nr. 720 - Sant, Bistrita Nasaud

Coordonate GPS: Lat. 47.4402 Lon. 24.893

Printeaza indicatiile stradale

+4.0729843906

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Activitati si imprejurimi

Pensiunea Roua de Munte - cazare Bistrita (Descriere)

Parcul National Muntii Rodnei
Parcul National Muntii Rodnei reprezinta cea mai mare arie protejata, localizata in grupul nordic al Carpatilor Orientali, pe o suprafata de 47.227 de hectare, din care 3.300 hectare au fost declarate în anul 1979 rezervatie a biosferei.
La intrarea in parcul national, dinspre Borsa, se afla Cascada Cailor, intr-o zona de un pitoresc deosebit. Stancile din zona sunt o mare atractie pentru alpinisti.

Cetatea Ciceu
Cetatea Ciceu este o fortareata medievala din actualul judet Bistrita-Nasaud, Romania, in punctul de intalnire al teritoriului localitatilor Ciceu-Corabia, Ciceu-Giurgesti si Dumbraveni

Sugalete
Complex din 13 cladiri datand din secolele XV-XVI, cele mai tipice constructii renascentiste din Transilvania. Sugaletele sunt formate din mai multe cladiri etajate, legate între ele prin niste intrari spatioase ce formeaza o galerie cu 20 de bolti ce se sprijina pe 21 de pilastri.

Parcul Dendrologic Arcalia
Parcul dendrologic Arcalia (la 17 km vest de Bistrita, in apropierea satului Arcalia) - se intinde pe mai mult de 16 ha . El adaposteste peste 150 de specii de copaci provenind din diverse zone ale lumii (salcam japonez, brad argintiu, molid caucazian etc).