OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Dives - cazare Apuseni, Transalpina

Pianu De Sus (Alba) - Transilvania

Total comentarii: 3 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nimic nu ne încarcă mai bine bateriile decât o escapadă de câteva zile, departe de agitația cotidiană, într-un loc special, cu servicii ireproșabile. Dacă oferta pare tentantă, dar nu ești sigur unde le vei găsi pe toate la un loc, echipa Urbea Mea îți vine în ajutor cu o sugestie: pensiunea Casa Dives, un loc în care, dacă ai ajuns o dată, vei vrea, cu siguranță, să te întorci iar și iar.

Casa Dives are o poveste ce începe încă din anul 1850, când Trasilvania era sub dominaţie austro-ungară. Român la origini, din Jacu Românesc străbunicul actualului proprietar, fiind şeful de post al Jandarmeriei din zona Gălzii, era mutat în interes de serviciu în aceasta locaţie, care era postul de comandă al Jandarmeriei din Pianu de Sus.

Domeniul Casei Dives este legătura dintre trecut și prezent.

+4.0751882384

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Cladire istorica
Pozitie: Munte, Deal, Campie
Cazare: Camera, Apartament
Formule de cazare:
 • Numai cazare
Locuri: 17
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
 • Restaurant
 • Piscina
 • Animale acceptate
 • Servicii pers. cu disabilitati
 • Loc de joaca pt copii
 • Ferma didactica
 • Vanzare produse locale
 • Internet
 • Gratar in curte
 • Terasa sau foisor
 • Spatiu campare/rulote

Între spiritul pur romanesc şi specificul multicultural şi multietnic al Ardealului, locația este un melanj unic, izvorât din experiența numeroaselor generații cu adânci rădăcini Transilvănene.

Indiferent de sezon, Casa Dives este deschisă pentru toți cei care doresc să petreacă zile de relaxare într-un decor deosebit, să beneficieze de un spațiu primitor, într-un spațiu de poveste.

Zilele friguroase de iarnă vor fi mai plăcute, petrecute într-un decor cu totul special, asigurat atât de zona în care este amplasată pensiune, cât și de decorul interior, în care se împletesc armonios elementele moderne cu tradițiile.

Piscina Dives este opţiunea ideală și pentru a-ţi petrece zilele însorite de vară într-o atmosferă de vacanță, armonie și muzică ambientală, o adevărată oază de linişte şi relaxare ce te va scoate din monotonia oraşului. Situată in interiorul proprietăţii Casei Dives, pe Valea Pianului, spaţiul verde în care este amplasată îi conferă piscinei un plus de confort. Piscina va fi deschisă numai în zilele însorite de vară şi preţul va include şezlongul şi umbrela.

Trăieşte în fiecare zi atmosfera de vacanţă, scapă de rutina zilnică în oaza de relaxare de la Casa Dives. O pensiune de 3 margarete, care îmbină cele mai bune tradiţii din două secole de istorie, este obligatoriu să ofere şi una dintre cele mai mari atracții ale regiunii – o cramă!

Aici, se pot servi mâncăruri tradiţionale româneşti. De asemenea, în funcţie de sezon, vă veţi bucura de diferite mâncăruri sau băuturi de sezon, de la gem de afine făcut în casă, la socată, sirop de căpşuni sau plăcinte de casă. Toate servite cu drag şi voie bună.

Pentru a te convinge de serviciile oferite şi pentru a-ţi face o imagine asupra a ceea ce te aşteaptă în incinta Pensiunii Casa Dives, odată ce te hotarăşti să devii oaspete te invităm să vizionezi o galerie descriptivă a pensiunii şi a ceea ce te aşteaptă în interiorul acesteia.Toate acestea pentru a te asigura că totul este făcut cu drag și dăruire, pentru a-ți asigura un loc de cazare pe măsura aşteptărilor, cerinţelor şi nevoilor tale.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: str. Bisericii nr.280 - 517537 Pianu De Sus, Alba

Coordonate GPS: Lat. 45.9053678 Lon. 23.47479410

Printeaza indicatiile stradale

+4.0751882384

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro