OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Carul din Stele - cazare Oltenia

Cotofenii Din Fata (Dolj) - OlteniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Pensiunea Carul din Stele abunda de un farmec inegalabil, nemaiintalnit prin partile locului. 
Situat intr-o zona linistita, cu frumuseti naturale in cea mai pura forma si, nu in ultimul rand, mancare buna si indestulatoare, Carul din Stele reprezinta locul ideal pentru petrecerea weekend-ului si, de ce nu, a unei minivacante.

Veti savura mancaruri felurite de prin partile Olteniei, dar si de pretutindeni, de prin tara, gatite cum numai oltencele stiu s-o faca. Si pentru ca o mancare buna se insoteste intotdeauna de o muzica de calitate, taraful nostru va va incanta simturile cu muzica populara autentica.

+4.0736393956 +4.0251446551 +4.0736393956


Numarul de fax este:

+4.0251446533

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Campie
Cazare: Camera, Apartament
Formule de cazare:
  • Cazare si mic dejun
Locuri: 40
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Piscina
  • Carte de credit acceptata
  • Internet
  • Aer conditionat
  • Terasa sau foisor

Dotari si facilitati:
Cele 10 camere ale Pensiunii ii stau la dispozitie, cu toate facilitatile pe care numai un local de 4margarete le poate oferi:
-minibar;
-dus cu hidromasaj;
-TV;
-aer conditionat;
-internet.

Restaurantul dispune de o capacitate de 140 locuri, fiind decorat cu mult bun gust, pentru a recrea atmosfera unui local autentic romanesc, in care jocul volumelor este atent studiat, iar lemnul da o nota distinctiva.

Terasa (600 locuri) amenajata in acelasi stil, este locul ideal pentru petrecerea unei dupa amieze linistite, departe de zgomotul orasului, dar poate fi si locul potrivit pentru evenimente speciale, petrecute alaturi de cei dragi.

Alte facilitati:
-sala fitness;
-sauna;
-sala conferinte (capacitate: 35 persoane);
-piscina.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: 114 - BEHARCA205300 Cotofenii Din Fata, Dolj

Coordonate GPS: Lat. 44.459013 Lon. 23.6566649

Printeaza indicatiile stradale

+4.0736393956 +4.0251446551 +4.0736393956


Numarul de fax este:

+4.0251446533

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Activitati si imprejurimi

Carul din Stele - cazare Oltenia (Descriere)

Biserica Domneasca „Sfantul Dumitru”
Aceasta biserica este o ctitorie a lui Matei Basarab si dateaza inca din perioada 1651-1652, fiind ridicata pe locul uneia mai vechi. Constructia bisericii s-a facut dupa un plan in forma de cruce greaca, avand un pridvor deschis, o turla pe naos si doua pe pronaos. A suferit mari stricaciuni dupa cutremurul de la 11 ianuarie 1838, fiind refacuta intre 1885 -1889 dupa planurile arhitectului francez Emile Lacomte de Nouy. In 1906 si 1933 a fost renovata, tot atunci fiind executate si picturile murale interioare, de catre pictorii francezi Menipot si Bories. In prezent, este Catedrala Mitropolitana a Olteniei, aici fiind depuse moastele Sfintei Mucenite Tatiana.
Fantana Popova
Fantana a fost construita in 1613 dupa un plan patrat, pe fiecare latura avand cate o nisa, iar pe laturile de S si de V au mai fost efectuate doua inscriptii, una cu litere latine si una cu litere chirilice. In 1651 a fost atribuita lui Matei Basarab, acesta refacand-o, de unde mai poarta si numele de „Fantana Basarabestilor”.

Padurea Ciurumela
Este o rezervatie forestiera amplasata in comuna Poiana Mare, judetul Dolj. Este formata dintr-o padure de salcami batrani, apreciata pentru continutul lemnos si dimensiunile arborilor, unici in Europa.

Parcul Romanescu
A fost realizat dupa planurile arhitectului francez E. Redont, in perioada 1900 -1903 si este unul dintre cele mai mari si mai frumoase parcuri din tara (se intinde pe cca. 90 ha.). Aici au fost amenajate sere, un lac cu insule, statui, cold zoologic si un superb pod suspendat.

Rezervatie ornitologica
Aflata in comuna Ciupercenii Noi, din judetul Dolj, aceasta rezervatie este singurul loc din lunca Dunarii care a ramas neindiguit. Reprezinta un insemnat loc de cuibarit pentru diferite specii de pasari, cum ar fi egreta mica (Egretta garzetta), starcul rosu (Ardea purpurea), barza neagra (Ciconia nigra), corcodelul mare (Podiceps cristatus), rata pestrita (Anas strepera) etc.