OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Raiul de pe Rau - cazare Valea Prahovei

Moroieni (Dambovita) - Muntenia

Total comentarii: 2 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Situata la poalele muntilor Bucegi, pe malul raului Ialomita,in apropierea statiunii Sinaia, Pensiunea Raiul de pe Rau va ofera tot ce aveti nevoie pentru a scapa de stres si oboseala. De indata ce ati ajuns aici,va indragostiti iremediabil de aceasta locatie de vis.

 

 

 

+4.0744300232 +4.0212692225


Numarul de fax este:

+4.0212332087

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Munte
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Demipensiune
  • Pensiune completa
Locuri: 20
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Loc de joaca pt copii
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Aerul curat,mirosul incantator al padurii,susurul raului cu apa cristalina,intimitatea desvarsita,sunt cateva repere care sa va indrepte pasii catre aceste meleaguri minunate.  Cele 10 camere ,dispuse la etajele 1 si mansardele celor doua cladiri,emana un aer de naturalete si caldura prin amestecul de lemn si piatra din care sunt construite. Ambele cladiri sunt incalzite cu centrale proprii,astfel incat nu veti suferi de frig sau de lipsa apei calde.Toate camerele sunt dotate cu TV,cablu TV,baie cu dus. Un al treilea corp de cladire gazduieste sala de mese ,unde puteti servi micul dejun,pranzul sau cina,putand beneficia de gustul delicios al produselor de origine animala obtinute in mod natural,fara chimicale sau conservanti.Doritorii de preparate din peste pot oricand savura un pastrav proaspat.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Sat Pucheni - Moroieni, Dambovita

Coordonate GPS: Lat. 45.23068693 Lon. 25.42710542

Printeaza indicatiile stradale

+4.0744300232 +4.0212692225


Numarul de fax este:

+4.0212332087

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Activitati si imprejurimi

Pensiunea Raiul de pe Rau - cazare Valea Prahovei (Descriere)

Palatul Brancovenesc de la Potlogi- Palat in stil brancovenesc, construit de Constantin Brancoveanu in 1698, pe locul unei curti boieresti, fatada orientata spre un elesteu, astazi secat, are o dubla loggie. Pe fatada opusa, spre curte, compozitia este dominata de foisorul cu scara exterioara, asemeni celui de la Mogosoaia. Decoratia palatului cuprindea motive florale de inspiratie persana, care se aseamana cu unele prezente la Mogosoaia in foisor, la biserica Coltei in exterior, in varianta de la Potlogi, ele sunt realizate in stuc.

Complexul Muzeal Curtea Domneasca de la Targoviste, resedinta domneasca a lui Mircea Cel Batran (1394) singura capitala a Tarii romanesti (1431) unde au domnit personalitati importante ale vremii, printre care amintim pe bravul domnitor Vlad Tepes, cunoscutul erou al novelei lui Bram Sthoker Dacula, complexul continand si celebrul Turn al Chindiei.

Mai pot fi vizitate ruinele conacului Vacaresti, Biserica StelaBiserica AndronestiMuzeul de arheologie, Muzeul scriitorilor, Muzeul tiparului si al cartii vechi,Manastirea Dealu siManastirea Viforata, spre Cetatuia Negru Voda, spre Namaiesti, schitul Cota 1000.