OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Margo - cazare Moldova

Bacau (Bacau) - Moldova

Total comentarii: 8 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite
Pensiunea Margo - cazare Moldova (Activitati si imprejurimi)

Pensiunea Margo - cazare Moldova (Activitati si imprejurimi)

Asezata in mijlocul unei livezi de pomi fructiferi, intr-o zona linistita a orasului Bacau, Margo LOUNGE & BUSINESS RESORT si-a deschis porţile pentru oaspetii sai in acest an.

Fiind la doar 10 minute de centrul orasului, 15 minute de Centrul de Afaceri si Expoziţii „Mircea Cancicov” si 20 minute de aeroport, in vecinatatea vastului Parc Dendrologic Hemeiusi-Lilieci, pensiunea este ideal pozitionata atât pentru un moment de relaxare retras de agitatia orasului, cât şi pentru o intalnire de afaceri.

Am alcatuit un buchet vast de servicii pentru a empatiza cu necesitaţile si dorintele oaspetilor nostri. Astfel, Restaurantul, Terasa de Vara, Sala de Conferinte, Centrul Wellness, Piscina si Terenul de Tenis, cat si cele 14 Camere de Cazare, va stau la dispozitie pentru placerea si rasfatul dumneavoastra.

Biserica si Curtea Domneasca
Biserica Precista a fost zidita la 1491 de Alexandru-Voda - fiul si coregentul lui Stefan cel Mare - care isi stabilise resedinta la Bacau. Biserica, din caramida aparenta, este tipica pentru seria ctitoriilor domnesti din aceasta epoca. Lacasul a fost reparat de domnitorul Vasile Lupu (1641), care a inchinat-o apoi, ctitoriei sale de la Iasi, Manastirea Trei Ierarhi. In incinta manastirii se pastreaza si ruinele unui palat domnesc (1481) in care Alexandru-Voda a locuit.

Lacul Balatau
Lacul Balatau este un lac de baraj natural care a fost declarat monument al naturii. Este situat la o altitudine de 530 m in Muntii Nemirei, la 3 km distanta de Salatruc. S-a format in 1883 datorita alunecarilor de teren si ploilor puternice si prelungite din timpul verii. In prezent, este foarte frecventat de pescari.

Parcul dentrologic Haghiac
Parc dendrologic-Haghiac situat pe valea Doftanei la 13 km nord-vest de Tg. Ocna si 3 km vest de Doftana, este o rezervatie forestiera ce cuprinde numeroase specii de plante, in special arbori: pinul Oriental, originar din China, Coreea sau Japonia (intalnit foarte rar in Europa).

Dealul Perchiu
Dealul Perchiu este o rezervatie naturala situata pe dealul cu acelasi nume (398 m altitudine) la nord de Onesti si acoperit cu paduri caracteristice silvostepei. Aici cresc arbori si arbusti termofili. In ansamblu, in pajistile si padurile de pe dealul Perchiu cresc circa 600 specii de plante cu flori, dintre care multe sunt rare in tara.

Servicii

Restaurant:
  • Bucatarie locala tipica
Welness si fitness:
  • Masaje
  • Sauna/Baie turceasca
  • Sala de forta
Sport si activitati in imprejurimi:
  • Pescuit
  • Tenis